היפוך כיוון אפקט באפטר

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע איך משנים כיוון של אפקט של טקסט באפטר?
הכוונה שהאפקט מגיע לי משמאל לימין ואני רוצה שהוא יתחיל מימין לשמאל
תודה מראש לכולם

• הוסף לסימניות
טקסט עבריתכשכותבית את הטקסט מימין לשמאל ולא מקלידים הפוך,

כשכותבית את הטקסט מימין לשמאל ולא מקלידים הפוך,לרוב כל האפקטים יוצאים מימין לשמאל.
ניסיתי להסביר: וצרפתי PDF
משנים את הX בSCALE הראשון למינוס 100
את השאר כתבתי בקובץ.

קבצים מצורפים

• עברית.pdf
    KB 175.6 · צפיות: 172
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;818978:
כשכותבית את הטקסט מימין לשמאל ולא מקלידים הפוך,לרוב כל האפקטים יוצאים מימין לשמאל.
ניסיתי להסביר: וצרפתי PDF
משנים את הX בSCALE הראשון למינוס 100
את השאר כתבתי בקובץ.

ניסיתי לעשות כך הבעיה שזה הפך לי את האותיות בעצמם...

• הוסף לסימניות
פשוט לנסות לעשות reverse אם זו תמונה, אם זה וידאו אז לעשות reverse רק לאפקט של הטקסט

• הוסף לסימניות
איפה נמצא ה reverse?

• הוסף לסימניות
אגב זה לא כ"כ מומלץ באפטר ואני לא יודע אם זה שימושי לך, אבל זה נמצא בLAYER אח"כ
TIME REVERSE LAYER. למה לא להגדיר לו את כניסת הטקסט בצורה ידנית בPOSITION? לתת לו נקודות מאיפה עד איפה אתה רוצה שהוא יכנס.... הכי קל הכי פשוט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;819041:
ניסיתי לעשות כך הבעיה שזה הפך לי את האותיות בעצמם...
אם לא עשית את השלב השני אז אחרי שהוא הפך את האותיות בעצמן, יש להוסיף אנימטור של scale על הטקסט, וגם שם להפוך את הX ל-מינוס 100.
reverse לא יעזור במקרה הזה.

חוץ מזה אם כתבת הפוך, הוא השאיר את סדר האותיות כפי שכתבת, יש לכתוב כרגיל, ואז, להווכח שהשינוי יחול מיד, והכיוון יהיה מימין לשמאל.

• הוסף לסימניות
השאלה איך הוא הכניס את האותיות אם אחת אחת או שמילה שלמה נכנסת במכה ואז למה שהרוורס לא יעזור? לפני שעושים את כל התהליך?

• הוסף לסימניות
POSITION לא יעזור לי כי הוא כותב לי את הטקסט הפוך, לדוג שלום הוא כותב (משמאל לימין) הפוך, הוא הופך את האות עצמה.. מקווה שהבנת למה התכוונתי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;819063:
POSITION לא יעזור לי כי הוא כותב לי את הטקסט הפוך, לדוג שלום הוא כותב (משמאל לימין) הפוך, הוא הופך את האות עצמה.. מקווה שהבנת למה התכוונתי..
הוא כותב כמו מראה? או שכותב לך שלום= םולש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Desp;819062:
השאלה איך הוא הכניס את האותיות אם אחת אחת או שמילה שלמה נכנסת במכה ואז למה שהרוורס לא יעזור? לפני שעושים את כל התהליך?
בתחילת האשכול היה כתוב כיצד משנים כיוון של אפקט, פרושו שהיא יצרה אנימציה ע"י שימוש בpresets המוכנים, ושם לא יעזור רוורס.

• הוסף לסימניות
אבל הוא דיבר מראש על אפקט לא על מילה כתובה הפוך... סטארס אני לא כ"כ הבנתי אולי תסביר בדיוק מה אתה רוצה? דיברת על אפקט שנכנס משמאל לימין ואתה רוצה שהוא יכנס מימין לשמאל אז רוורס אמור לעשות את זה...

• הוסף לסימניות
בדיוק, כמו מראה,
אבל הסתדרתי ב"ה, הורדתי preset חופשי של ערן שטרן, שהוא הופך הת המילים מימין לשמאל (אתה כותב רגיל לדוג' "מולש" והוא הופך ל"שלום" וזה באמת סידר לי את הבעיה
בכ"א תודה רבה לכל המסייעים!
העלתי לתועלת כולם...

צפה בקובץ המצורף 134235

קבצים מצורפים

• Hebrew Text.zip
    KB 1.9 · צפיות: 130
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Desp;819075:
אבל הוא דיבר מראש על אפקט לא על מילה כתובה הפוך... סטארס אני לא כ"כ הבנתי אולי תסביר בדיוק מה אתה רוצה? דיברת על אפקט שנכנס משמאל לימין ואתה רוצה שהוא יכנס מימין לשמאל אז רוורס אמור לעשות את זה...

לא, השתמשתי בPRESET מוכן של טקסט, ורציתי לשנות את הכיון של האפקט, שבמקום שיתחיל משמאל לימין יתחיל מימין לשמאל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Desp;819075:
דג': אפקט שיוצר את המילים ע"י כניסה של אות אות.
מה רוורס יעשה פה? למה שהוא יכניס את האותיות מימין לשמאל, הוא יהפוך את האפקט כלומר: במקום שהאותיות תגענה, המילה תבוא שלמה והאותיות תעלמנה אחת אחת.

• הוסף לסימניות
כן ברור אבל זה בדיוק מה ששאלתי אם זה אות אות או כמילה אחת...

• הוסף לסימניות
נכון צודק, העיקר שבסוף מצאתי פיתרון תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני נתתי לך הסבר איך להכין את הפריסט המוכן שהורדת.

• הוסף לסימניות
במקום לעשות רוורס וכו', אפשר להכנס להגדרות של האנימטור ולשנות.
למה להסתבך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה