כללי היפוך מסיכת גזירה-שכחתי

• הוסף לסימניות
באילסטרייטור.
איך אני הופכת את מסיכת הגזירה?

• הוסף לסימניות
התכוונתי באילוסטרייטור

בפוטושופ זה עובד.
באילוסטרייטור זה פותח לי בדיקת איות

• הוסף לסימניות
אתם קוראים מסיכת גזירה לקונטרול 7?
מה הכוונה הופכת?
פרטו קצת יותר.

• הוסף לסימניות
פשוט

אני מניחה אובייקט על אובייקט ויוצרת מסיכת גזירה ע"י CTRL 7 .

נוצרת לי מסיכה. כעת אני רוצה להפוך אותה. איך אני הופכת?

• הוסף לסימניות
שיראה חור באמצע?
לצורך זה יש ליצור צורה עם החסרה ולתוכה להכניס
או להשתמש במסיכת שקיפות עם אוביקט שחור שיסתיר את האזור הפנימי.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות להפוך בקליק

נניח אני חותכת משהו בצורת סקסופון ואני רוצה את החלק השני לא את מה שהוא בוחר.
אין אפשרות?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הבעיה אם את מעונינת בסקסופון אז יש אותו.
ואם בחלק שגזור ממנו אז יוצרים ריבוע ואז חותכים ממנו.

ויש גם אפשרות להשתמש במסכה של הטרנספרסי ושם יש V ל אינוורט.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאעשה מסיכת שיקוף

שם אני יודעת בטוח שאפשר לעשות היפוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה