בריאות היקף ראש גדול לעובר

רק הערה- זה שהרופא המליץ על סקירה מכוונת לא אומר שהקופה תאשר לכם.
מנסיון עם שתי קופות.
לי עכשיו לא אישרו סקירה מכוונת למרות הקף ראש גדול והמלצת רופא.
האם יש לך נסיון מה צריך לעשות כדי לקבל אישור לסקירה?

לי עכשיו לא אישרו סקירה מכוונת למרות הקף ראש גדול והמלצת רופא.
האם יש לך נסיון מה צריך לעשות כדי לקבל אישור לסקירה?
בגדול הרופא אמור לערער על ההחלטה, אבל את יכולה לנסות קודם לפנות למתאם קישרי לקוחות שיעזור לך.
איזה קופה זה ומה היה הנימוק שבגללו הם לא אשרו את הסקירה?

בגדול הרופא אמור לערער על ההחלטה, אבל את יכולה לנסות קודם לפנות למתאם קישרי לקוחות שיעזור לך.
איזה קופה זה ומה היה הנימוק שבגללו הם לא אשרו את הסקירה?
מאוחדת.
ב"ה היום אישרו, בעקבות עזרה ע"י מישהי מבפנים (ממחלקת אולטראסונד)

לגמרי שונים!!
סוכרת רגילה מזיקה "רק" לחולה
וסכרת הריון מזיקה גם לאמא גם לעובר

מעולם לא שמעתי ממישהו שהרב שלו אמר לא לעשות העמסת סוכר, גם הציבור הכי שמרני והכי נגד התערבויות
זה בסך הכל בודק האם יש בדם של האמא רמות סוכר לא תקינות, ואם כן- שתזהר מסוכר או שתקבל תרופות.
זה לא בדיקה שבודקים בעובר כלום...
אולי טעיתם בשם הבדיקה???
אמנם זה נכתב מזמן אבל לא יכולה שלא להגיב...
שאלנו את הרב בצורה מדוייקת
וב"ה הלידה עברה כבר מזמן בקלות ללא שום בעיות

וב"ה הלידה עברה כבר מזמן בקלות ללא שום בעיות
העמסת סוכר עושים בכל הריון בלי קשר לגודל הראש
שה' ישמור על כל הילדים שלכם וגם על האישה מכל פגע
אולי תייסגו ותשתפו באיזה שלב שאלתם אותו ע"כ ובאיזה הקשר (אולי בשבוע 39 כשהפחידו אתכם על ראש גדול וזה כבר לא רלוונטי לענין הסוכר עצמו?)
כי די קשה לי להאמין שבשלב רגיל שכל אישה עושה העמסת סוכר רב אמר לא לבדוק

העמסת סוכר עושים בכל הריון בלי קשר לגודל הראש
שה' ישמור על כל הילדים שלכם וגם על האישה מכל פגע
אולי תייסגו ותשתפו באיזה שלב שאלתם אותו ע"כ ובאיזה הקשר (אולי בשבוע 39 כשהפחידו אתכם על ראש גדול וזה כבר לא רלוונטי לענין הסוכר עצמו?)
כי די קשה לי להאמין שבשלב רגיל שכל אישה עושה העמסת סוכר רב אמר לא לבדוק
אני לא בא ח"ו לומר הלכה למעשה.
רק לומר שבכל התלבטות כדאי לשאול רב.
שאלנו את הרב אחרי שעשינו העמסת סוכר והיה תוצאה גבולית ורצו שנעשה את הבדיקה של ה100 והרב אמר שאין צורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה