הירוק היום ירוק מאוד והאפור היום אפור מאוד

• הוסף לסימניות
אני מניח שאתם לא מכירים את השיר הזה :)

קבצים מצורפים

• DSC_6422.jpg
    KB 728.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאד,
חשיפות מרובות?

לירוק יש קצת זרחן תעשיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;507882:
יפה מאד,
חשיפות מרובות?

לירוק יש קצת זרחן תעשיתי.

למה חשיפה מרובה?

עדשה רחבה פלטר ND400 (מוריד 9 סטופים)
פילטר NDG 3 סטופים

וקליק אחד

העשב יצא ככה כי זה מצולם באור יום מלא, שמש במרכז השמיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;507863:
אני מניח שאתם לא מכירים את השיר הזה :)
סתם כי קוראים לזה אחרת... :)
אתה לא חושב שהשמים מעט כהים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השמיים אכן כהים (אבל לא צריך להיסחף זה לא שחור או אטום חלילה, אפילו לא קרוב)
בכדי להוציא כמה שיותר גוונים בעננים היה צריך להכהות אותם בצילום (בעזרת פילטר)

החלק הימני כהה יותר בגלל התאורה שהייתה
שימי לי שהשמש נמצאת בצד שמאל למעלה
ככל ש"מתרחקים" ממנה זה הופך להיות כהה יותר

• הוסף לסימניות
לא מבינה בענינים מקצועיים של חשיפה וכיוצ"ב. מה שאני רואה זה גוונים עזים ורטובים של חורף, וזה עושה לי טוב!
-קראתי פעם בשם צלם אחד מקצועי (נשיונל ג'אוגרפיק, או משהו כזה) שמצלמים נוף רק בחורף, כי אז הגוונים טובים. בקיץ הם מאובקים. זה נכון?

• הוסף לסימניות
מה שחור???
אני אוהבת את הצבעים האלה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה