כללי הישנה PDF משקלו ונמר גודלו?

• הוסף לסימניות
עבדתי לאחרונה על חוברת בה נתקלתי בתופעה מוזרה:

החוברת בנויה כולה מרקעים מיוצאים מפוטושופ מיוצאים כPDF לאינדיזיין בה נוסף עוד גרפיקה עליונה, טקסטים וכו'; מדובר על חוברת שמשקלה הסופי עשרות MB.
לאורך העבודה נצרכתי לייצא דפים בודדים, והנה פלא: דף מסוים יכול היה לשקול 3 MB, כשחבירו, שממנו לא שונה במאום (כלומר, בעל תמונת רקע שונה אך אותו העיקרון) הגיע לממדי תפלצת של 30 MB ויותר.

אף הגרפיקאי בבית הדפוס התפלא למאוד.

אין לי כרגע גישה להעלאת דוגמאות מה גם שהולשים החסומים לא יוכלו לראות.

למישהו יש רעיון? דרושים עוד פרטים?

• הוסף לסימניות
איזה גירסת אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
מה לגבי "שימור יכולות עריכה" בסגירה?
מנסיוני באילוס', השארת הנ"ל מסומן, עשוי להניב פדפים מפלצתיים.

• הוסף לסימניות
cs3 עברית

לא, אני יודע מה זה "שימור יכלות עריכה". קבצי הPDF כמעט זהים במשקלם.

לא מדובר כאן בבעיית טיוס.

• הוסף לסימניות
יתכן מאוד שברקעים מסויימים טבלת הצבעים גדולה יותר עשרות מונים מחברתה, דבר הגורם באופן טבעי לקבצים גדולים יותר.
זוהי רק השערה שלי, לא משהו שאני אומר מידיעה ברורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;290884:
יתכן מאוד שברקעים מסויימים טבלת הצבעים גדולה יותר עשרות מונים מחברתה, דבר הגורם באופן טבעי לקבצים גדולים יותר.
זוהי רק השערה שלי, לא משהו שאני אומר מידיעה ברורה.

ייתכן (אם כי אין הפרשי "עשרות מונים"), וזה אולי מסביר הפרשים של 1 MB או 2 שאכן קיימים בקוץ הPDF המיוצא מפוטושופ. אבל מה זה קשור לאינדיזיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה