כללי היש מצב לפלייר רק עם תמונות?

• הוסף לסימניות
יש לי כ 30 תמונות ממוסד תורני בארץ
והם רוצים להעביר אותם בצורה מעניינת לתורמים בחו"ל,
לא בתוך אלבום ולא בהדפסת אלבום....

מקובל לעצב מן פלייאר או חוברת רק עם תמונות?

א"כ יש למישהו רעיון איך לעשות זאת,

חוברת קטנה זה לעניין? א"כ באיזה כריכה?

סליחה על שאני מציפה בשאלות....
(אני אישית לא נתקלתי עם פלייאר רק עם תמונות...)

תודות לעוזרים!

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בשם Dg Foto Art שמיועדת בעיקרון לאלבומים גרפיים של צלמי חתונות, אבל נראה לי שהיא יכולה לעשות את העבודה גם במקרה הזה.

בתוכנה יש שבלונות מיוחד מוכנות מראש ורק צריך להכניס את התמונות למקום.

מה שלא ברור לי זה שאם הם רוצים רק תמונות, מה כאן העיצוב הגרפי?

• הוסף לסימניות
העניין הוא שהם לא רוצים תמונה כמו באלבום מודפס,

אלא לעשות עיצוב מהתמונות, חלק בעיגול חלק ככה...

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שהDG foto עושה, והכל בלחיצת כפתור, אין סוף אפשרויות יש שם.
אבל אפשר להגיע לזה גם בפוטו שופ.רק ענין של זמן.

• הוסף לסימניות
שאלתי היא האם זה בכלל מקובל, ואם מישהו נתקל פעם בכזה פלייאר.

• הוסף לסימניות
ואם לא? אסור להיות שונה?

• הוסף לסימניות
תעשי מה שהתבקשת לפי צו הדמיון שלך,
זה עוד יכול להפוך לטרנד....

• הוסף לסימניות
מקובל ראש יהודי עשיתי כמה פעמים כזה דבר...

• הוסף לסימניות
מספיק שיהיה קריאטיב טוב בשער החוברת וזה יעשה את העבודה ללקוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה