היתה לאחרונה מודעה

• הוסף לסימניות
על ליסינג לאברכים או משהו כזה
כתבו שם 'במקום לקחת רכב מחבר - בוא קח ליסינג קבוע'.

מישהו זוכר? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המודעה?

• הוסף לסימניות
פששש

בא נגיד שאני לא ראיתי קמפיין כזה.

אבל אם הוא היה - גאוני!

• הוסף לסימניות
זה פורסם ביתד אם אני לא טועה ביום שישי של לפני שבועיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;876895:
בא נגיד שאני לא ראיתי קמפיין כזה.

אבל אם הוא היה - גאוני!
גמני לא.

אבל גאוני? נונו.
נוגע היישר בבטן הרכה של האברכצ'יק המצוי? הו הו כן!!!!!

• הוסף לסימניות
פורסם בעיתוני ערב סוכות, על חברת ביג ליס. מוכרי מכוניות ומסדרי מימון. כנראה ע"י פרסום בראשית, אם אני זוכר טוב.

הרעיון היה, תפסיק כבר עם העראי שלך, לשנורר כל הזמן רכבים מהגיס, מהחבר, מהשווער ומהשכן. תעבור לרכב קבע. בצ'יק נסדר לך אחד כזה.

גאונות לא נמדדת בכך שההברקה הפילה את כל נשות השכונה ובעליהן, "פשש, ראית את המודעה עם הפיל".
גאונות של מודעה היא בעיקר בחבטה שהיא נותנת לבטן. והמודעה הזו לא חבטה, היא שיגרה טיל לבטן. כמובן, בקרב הקהל הפוטנציאלי, שמוצא את עצמו במצב העראי הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קברניט;876954:
גאונות לא נמדדת בכך שההברקה הפילה את כל נשות השכונה ובעליהן, "פשש, ראית את המודעה עם הפיל".
גאונות של מודעה היא בעיקר בחבטה שהיא נותנת לבטן. והמודעה הזו לא חבטה, היא שיגרה טיל לבטן. כמובן, בקרב הקהל הפוטנציאלי, שמוצא את עצמו במצב העראי הזה.
בוודאי. לא פסקתי שזו אינה גאונות, מאי ידיעת ההגדרה שטרחת להגדיר לעיל, אלא למרותה.
אבל ייתכן שזה נראה לי כה ברור מאליו, כי אני ממש קהל היעד :)

• הוסף לסימניות
גאוני, כנראה שזה כן.
כי עובדה שאני צריך את זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה