תיאודור לביא
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
תכתוב לי את המייל שלך או מספר פלאפון ואצור איתך קשר
0583203733תכתוב לי את המייל שלך או מספר פלאפון ואצור איתך קשר
היי, אשמח גם לקבל פרטים באישי לגבי פרטים על קבלן לבניית מרפסת בסביבות הסכום הנ"ל.אנחנו קיבלנו עכשיו היתר, לקח בערך שנה וחצי (יכל לקח פחות, היו עיכובים טכניים)
עלה לנו אזור 15,000
לגבי עלות הבניה-לא אמור לעלות יותר מ 70,000
לפרטים נוספים ניתן לפנות באישי
ניתן במקרים שהתב" ע מאפשרת במפורש.@מיכל חינסקי
ידוע למישהו אם אחרי שהוצאתי אישורים למרפסת בירושלים ובניתי אותה יש דרך חוקית לסגור אותה?
איך אני יכול לדעת מה הסיכוי שיאשרו? במה זה תלוי?ניתן במקרים שהתב" ע מאפשרת במפורש.
או כשיש מספיק שטחים עודפים - אבל במקרה כזה לא 100% שיאשרו
תבדוק עם אדריכלית שמוציאה היתריםאיך אני יכול לדעת מה הסיכוי שיאשרו? במה זה תלוי?
שלוםהאם מישהו פה מכיר אדריכלית שיודעת לקדם דברים מהר בעירייה אנחנו מעוניינים להוציא מרפסת בבניין שלנו התחיל תהליך פינוי בינוי (עוד מעט פותחים תבע ) אני רוצה להספיק לפני יש לי את כול התכנונים כי השכן מלמטה בנה אותה מרפסת בדיוק כמה זה אמור לעלות והאם אפשר להספיק להוציא היתרר למרות הפינוי בינוי
תודה רבה
מישהו יכול לעזור בענייןשלום
אנו גם עוברים הליך דומה
נשמח ליצור אתכם קשר
ממש חשוב לנו
אתה יכול לדבר איתי אם אתה צריך 0583203733מישהו יכול לעזור בעניין
צריכים להוציא היתר
גרים בקומת גג
לפני הליך חתימות של פינוי בינוי
0527676649
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים