הי אמא גם אני פה...(ילדה בת 8)

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה ויפה...סורי שלא הגבתי עד עכשיו
ובאמת מפורים נראה לי ישנוני כאן...
גם אני סובלת מאותה תופעה שלא מגיבים לי....:(
לא נורא מתגברת....;);)
:)

• הוסף לסימניות
לפני 13-14 שנים כשפירסמתי מאד אהבתי את הילדים הכהים עם צבע מאשר בלונד וחיוור.
המדד אצלי היה העיניים. בגודל ובהבעה, לא משנה צבע דת גזע ומין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1548777:
נכתב ע"י מלפפון;1548764:
ואני מבינה את זה בהחלט. גם אם אני הייתי צלמת, הייתי בוחרת להעלות את התמונות עם הילדים הפוטוגניים יותר והמצטלמים טוב. זה פשוט ענין של שיווק נכון..

מעניין, אולי את נוגעת כאן באיזושהי נקודה שקשורה לפרסום, זה כלל ידוע משכבר הימים שבלונד מוכר יותר(לא בהכרח יפה יותר אלא דווקא מוכר וממש לא ברור למה אבל זה ידוע)
אבל אני מעלה לכאן בעיקר תמונות שאני חושבת שיש להן ערך כל שהוא מבחינה צילומית כי המטרה שלי כאן בפורום היא לא שיווקית נטו. אני מאמינה שאם הייתי גרה במרכז המטרה היתה יותר שיווקית כי אין כאן כמות אנשים מצפת כמו ממודיעין עלית למשל, אבל כרגע המטרה היא לא בעיקר שיווקית אז אני סתם מעלה פה ושם דברים שאהבתי בשביל השיתוף, והמטרה שלי היא שיביעו דעה עליהם מבחינה צילומית

אגב גם בפרסום הרשמי, היתה פרסומת ששמתי ילד שחום והיא הביאה המון פניות, לא פחות מפרסומת עם הילדה הקטנה הבלונדינית שלי
ובכלל אני מאלה שלא מסוגלים"לקפל" עקרונות לטובת מוסכמות גם בשביל פרסום. לא יודעת כמה זה נכון שיווקית אבל יש לי לקוחות מהרבה סגנונות שמתחברים לגישה הזאת, וגם אם אני מפסידה סוג אחר של לקוחות ככה זה לא סוג לקוחות שהייתי רוצה לעבוד איתם.

• הוסף לסימניות
אני מעלה תמונות מכל סט שצילמתי ויצא כמו שרציתי, ויש אישור פרסום. בלי קשר מי הצטלם ומה הצבע שלו.

• הוסף לסימניות
התמונה מקסימה! ואני לא צלמת.
נכנסתי עכשיו וצלצלתי- ואני רואה מליון צלצולים

יורדת למטה לראות קצת תגובות
ומה אני רואה? שאת כותבת "אם אהבת למה לא לצלצל"
כמה צלצולים את רוצה? אבל אז קלטתי שכנראה כתבת אתזה אתמול ואפפ'חד לא ראה.
תדוני לכף זכות מאמאלה :) שלא היו כאן אנשים בזמן שהעלית
ו-
תעריכי את עצמך כי יש מה! לא האנשים כאן יקבעו לך מה את שווה ואיך! :)
יום טוב בנתיים

• הוסף לסימניות
תמונה מצוינת.
הילד מוסיף המון!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה