נכתב ע"י sarigold5;1548419:התמונה ממש יפה!! רק עכשיו ראיתי אותה.
נכתב ע"י הגלים;1548457:בלי קשר לתמונה הנהדרת הזו. אני ב99% מהמקרים לא מגיב מקצועית לתמונות.
אין לי כח לחטוף על הראש. ולקבל במסרים שאני אפס מאופס ושעוד חצי שנה יום כיפור ואני אשרף בגיהנום כי כתבתי מילה בתגובה ובמענה למסר כתבתי לצלמת בפרטי שהתמונה לא איכותית מספיק.
למה לי להכנס לזירה שאני יכול רק להפסיד ממנה?
נכתב ע"י הגלים;1548457:בלי קשר לתמונה הנהדרת הזו. אני ב99% מהמקרים לא מגיב מקצועית לתמונות.
אין לי כח לחטוף על הראש. ולקבל במסרים שאני אפס מאופס ושעוד חצי שנה יום כיפור ואני אשרף בגיהנום כי כתבתי מילה בתגובה ובמענה למסר כתבתי לצלמת בפרטי שהתמונה לא איכותית מספיק.
חחחח הצחקת אותי.נכתב ע"י הגלים;1548457:בלי קשר לתמונה הנהדרת הזו. אני ב99% מהמקרים לא מגיב מקצועית לתמונות.
נכתב ע"י יונה יונה;1548449:בפורום כאן זה לרוב קשור ליופי התלתלים הצהובים של הילד/ה
ולבגדים המתואמים מנעל ועד סרט...
נכתב ע"י רותי ה;1548435:הבת שלי שואלת: "למה היא התחפשה ולו עשו את ה"אודם"..?!
כן, נשמע מפחיד....אני אישית באמת שמחה למשוב גם אם הוא ביקורת שתקדם אותי, בעיקר אחרי האשכולות שדנו בענייני הביקורת ועשו סדר בנושאנכתב ע"י פוסטר;1548465:האוץץץץץץץץץ
נכתב ע"י מלפפון;1548498:לא צלמת, אבל תמונה מדהימה תפיסה מעולה.
ולגבי הנושא השני: יש לי שתי בנות דודות אחיות. לאחת ילדים בלונדינים יפיהפיים, ולשניה בן מתוק וחתיך אבל עם שיער כהה.
הלכה הראשונה לצלמת, והיא התלהבה מהילדים וביקשה ממנה אישור לפרסם את התמונות של הילדים שלה על פלטפורמה פירסומית בתמורה מסוימת.
הלכה בת הדודה השניה וציפתה שהצלמת תתלהב מהבן שלה ותציע לה לפרסם בפלטפורמה תמורת.. זה לא קרה, והגברת גיששה. ענתה לה הצלמת: הבן שלך חמוד, אבל תאמת הוא לא דוגמן..
עד עכשיו מתמודדת בת הדודה עם העלבון החמורוהבן שלה ממש מתוק ומדהים, רק עם שיער חום..
המסקנה: צלמות ותיקות מעלות לפלטפורמה פירסומית רק ילדים שיעשו להן את הפרסומת.
ואפשר להבין אותן, זה חלק מאסטרטגיה שיווקית.
אם את רוצה תגובות נלהבות עם צלצולים נלהבים, אשלח לך את בת הדודה הראשונה עם הילדים שלה, תשתמשי במצלמה ביתית ותקבלי צלצולים בכיף (הילדים שלי עם שיער חום כך שהם לא באופציה..).
נכתב ע"י מלפפון;1548498:עד עכשיו מתמודדת בת הדודה עם העלבון החמורוהבן שלה ממש מתוק ומדהים, רק עם שיער חום..
תפני אותה אלי..
למה רק אלי באים ילדים שחומים מדליקים אבל אין אישור פרסום?![]()
נכתב ע"י יעל א;1548764:תפני אותה אלי..
למה רק אלי באים ילדים שחומים מדליקים אבל אין אישור פרסום?![]()
טוב, קצת הקצנתי עם הקטע של בלונד וחום, זה לא שחור ולבן, כיון שישנם ילדים כהים מתוקים פי אלף מבלונדינים ופוטוגנים לתמונות, וניתן לראות תיקי עבודות של צלמות עם ילדים עם שיער שחור מדהימים. אבל ברעיון...
ואני מבינה את זה בהחלט. גם אם אני הייתי צלמת, הייתי בוחרת להעלות את התמונות עם הילדים הפוטוגניים יותר והמצטלמים טוב. זה פשוט ענין של שיווק נכון..
לחיישנים?? את לגמרי צלמת...נכתב ע"י השקעה;1548478:אבל התאמתי את הכנפיים לחיישנים ולחגורה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים