הי אמא גם אני פה...(ילדה בת 8)

• הוסף לסימניות
כשהיא דיגמנה את הפריים ה 148 של התחפושת שלה ואיש לא צילם את האיפור המרהיב על פניו הוא החליט לקחת יוזמה ולקפוץ אל הפריים...אחת מכמה אלפים של תמונות פורים שאני צריכה לארגן...

קבצים מצורפים

• 7PNG.png
    KB 696.2 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אוקיי, זה או שהתמונה על הפנים, ואם כן אשמח לשמוע למה, או שעשיתי כאן משהו רע למישהו, ואשמח לשמוע מה או שיש איזה קודים מגזריים כאן שאני לא מבינה וכאלה? ברצינות. בעיני התמונה היתה מיוחדת מבין המון אחרות שצילמתי אז שיתפתי...

אם אהבתם למה לא לצלצל ואם לא אהבתם למה לא להגיב? זה איזה משהו קבוע עם מה שאני מעלה לאחרונה לפלטפורמה הזאת, ופשוט זה תופעה קצת מוזרה בעיני :confused::D

תרגישו חופשי להגיב/ לא להגיב/ כל מה שיתן לי משוב, אולי זה פלנטה אחרת כאן מבחינת מנטליות מכל מה שאני רגילה אליו? לפעמים זה התחושה שלי.

• הוסף לסימניות
התמונה ממש יפה!! רק עכשיו ראיתי אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1548419:
התמונה ממש יפה!! רק עכשיו ראיתי אותה.

תודה! כנראה סתם חפירות שלי ביני לבין עצמי בתור יולדת :D איזה חמודים כל אלה שצילצלו אחרי ההודעה שלי(וגם לפני)

• הוסף לסימניות
התמונה יפה! וגם הילדה אצילית ומקסימה..
אהבתי את הסיפור.

אגב, מאז פורים הפורום ישנוני במקצת..

• הוסף לסימניות
מאמי, שימי לב באיזה שעות העלת את התמונה.
אני ממש מצדיעה לנשים שהמחשב שלהם סגור בשעות האלו :)

התמונה יפה. תאורה רכה ונעימה מאד!
הבת שלך יפה ומתוקה מאד!
והבן שלך בנדיט קטן

הבת שלי שואלת: "למה היא התחפשה ולו עשו את ה"אודם"..?!

• הוסף לסימניות
מבחינה מקצועית- היא ודאי מקסימה מקסימה,
התאורה, צורת העמידה,
והילד המקסים שנכנס לכאן בשובבות מתוקה שכזווווו!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
באמת תפסת רגע מביע! יש בה התרחשות והיא מבוצעת טכנית מצויין

לפעמים פשוט אין זמן /לא שמים לב, זה ממש לא אישי כמובן!! את צלמת מעולה!!
ואת יודעת מה כבר קרה לי כמה פעמים שתמונה הייתה נראית לי ואוו והקהל פחות אהב אותה והיו תמונות שהיו נראות לי חמודות ולא מעבר ודווקא זה תפס...
באמת מעניין לחקור מה גורם לאנשים לצאת מגדרם כשהם רואים תמונה ומה משאיר אותם אדישים
בד"כ תמונה שגורמת לצופה להרגיש - "תעשה לו את זה"

• הוסף לסימניות
בפורום כאן זה לרוב קשור ליופי התלתלים הצהובים של הילד/ה
ולבגדים המתואמים מנעל ועד סרט...

• הוסף לסימניות
בלי קשר לתמונה הנהדרת הזו. אני ב99% מהמקרים לא מגיב מקצועית לתמונות.

אין לי כח לחטוף על הראש. ולקבל במסרים שאני אפס מאופס ושעוד חצי שנה יום כיפור ואני אשרף בגיהנום כי כתבתי מילה בתגובה ובמענה למסר כתבתי לצלמת בפרטי שהתמונה לא איכותית מספיק.

למה לי להכנס לזירה שאני יכול רק להפסיד ממנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1548457:

אין לי כח לחטוף על הראש. ולקבל במסרים שאני אפס מאופס ושעוד חצי שנה יום כיפור ואני אשרף בגיהנום כי כתבתי מילה בתגובה ובמענה למסר כתבתי לצלמת בפרטי שהתמונה לא איכותית מספיק.

אתה צודק, אני לא צלמת, אבל כשהגבתי במקומות אחרים פה, 'חטפתי' על הראש, ומאז אני לרוב 'רואה ואינה נראית'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1548457:

:eek:האוץץץץץץץץץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1548457:

חחחח הצחקת אותי.
מימי קיבלת כאלו איומים?:eek:
חבל שכך.
אני הייתי מאד מאד שמחה לקבל ביקורת עניינית ומקצועית גם אם היא קשה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפוזה , בעיקר של השובב הקטן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1548449:
בפורום כאן זה לרוב קשור ליופי התלתלים הצהובים של הילד/ה
ולבגדים המתואמים מנעל ועד סרט...

אבל התאמתי את הכנפיים לחיישנים ולחגורה :D

נכתב ע"י רותי ה;1548435:
הבת שלי שואלת: "למה היא התחפשה ולו עשו את ה"אודם"..?!

זה טוש שהוא איפר את עצמו, הוא התחפש לטבח במקור אבל זה צולם סמוך לשקיעה אחרי הסעודה כשהתחפושת כבר היתה עדלאידע...

נכתב ע"י פוסטר;1548465:
:eek:האוץץץץץץץץץ
כן, נשמע מפחיד....אני אישית באמת שמחה למשוב גם אם הוא ביקורת שתקדם אותי, בעיקר אחרי האשכולות שדנו בענייני הביקורת ועשו סדר בנושא

• הוסף לסימניות
לא צלמת, אבל תמונה מדהימה תפיסה מעולה.

ולגבי הנושא השני: יש לי שתי בנות דודות אחיות. לאחת ילדים בלונדינים יפיהפיים, ולשניה בן מתוק וחתיך אבל עם שיער כהה.

הלכה הראשונה לצלמת, והיא התלהבה מהילדים וביקשה ממנה אישור לפרסם את התמונות של הילדים שלה על פלטפורמה פירסומית בתמורה מסוימת.

הלכה בת הדודה השניה וציפתה שהצלמת תתלהב מהבן שלה ותציע לה לפרסם בפלטפורמה תמורת.. זה לא קרה, והגברת גיששה. ענתה לה הצלמת: הבן שלך חמוד, אבל תאמת הוא לא דוגמן..

עד עכשיו מתמודדת בת הדודה עם העלבון החמור:eek: והבן שלה ממש מתוק ומדהים, רק עם שיער חום..

המסקנה: צלמות ותיקות מעלות לפלטפורמה פירסומית רק ילדים שיעשו להן את הפרסומת.
ואפשר להבין אותן, זה חלק מאסטרטגיה שיווקית.

אם את רוצה תגובות נלהבות עם צלצולים נלהבים, אשלח לך את בת הדודה הראשונה עם הילדים שלה, תשתמשי במצלמה ביתית ותקבלי צלצולים בכיף (הילדים שלי עם שיער חום כך שהם לא באופציה..):D.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1548498:
לא צלמת, אבל תמונה מדהימה תפיסה מעולה.

ולגבי הנושא השני: יש לי שתי בנות דודות אחיות. לאחת ילדים בלונדינים יפיהפיים, ולשניה בן מתוק וחתיך אבל עם שיער כהה.

הלכה הראשונה לצלמת, והיא התלהבה מהילדים וביקשה ממנה אישור לפרסם את התמונות של הילדים שלה על פלטפורמה פירסומית בתמורה מסוימת.

הלכה בת הדודה השניה וציפתה שהצלמת תתלהב מהבן שלה ותציע לה לפרסם בפלטפורמה תמורת.. זה לא קרה, והגברת גיששה. ענתה לה הצלמת: הבן שלך חמוד, אבל תאמת הוא לא דוגמן..

עד עכשיו מתמודדת בת הדודה עם העלבון החמור:eek: והבן שלה ממש מתוק ומדהים, רק עם שיער חום..

המסקנה: צלמות ותיקות מעלות לפלטפורמה פירסומית רק ילדים שיעשו להן את הפרסומת.
ואפשר להבין אותן, זה חלק מאסטרטגיה שיווקית.

אם את רוצה תגובות נלהבות עם צלצולים נלהבים, אשלח לך את בת הדודה הראשונה עם הילדים שלה, תשתמשי במצלמה ביתית ותקבלי צלצולים בכיף (הילדים שלי עם שיער חום כך שהם לא באופציה..):D.

למה, דווקא מהבחינה הזאת לא נראה לי שיש חלוקה, אם כן זה הזוי אבל דווקא לא שמתי לב לתופעה כזאת או משהו...נראה לי שזה יותר עניין של סגנון ומגזר, אבל אולי אני טועה. אגב אני אישית מבקשת מכולם התר פרסום תמורת משהו רק שהרבה לא מסכימים מכל מיני סיבות שלהם, אבל התמורה היא אותה תמורה לא משנה איך הילדים נראים, אין ילד לא יפה!

לי עצמי יש ילדים "בלונדיניים" ויש "חומים" ואני משוגעת עליהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1548498:

תפני אותה אלי..
למה רק אלי באים ילדים שחומים מדליקים אבל אין אישור פרסום?:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1548764:
תפני אותה אלי..
למה רק אלי באים ילדים שחומים מדליקים אבל אין אישור פרסום?:mad:

טוב, קצת הקצנתי עם הקטע של בלונד וחום, זה לא שחור ולבן:), כיון שישנם ילדים כהים מתוקים פי אלף מבלונדינים ופוטוגנים לתמונות, וניתן לראות תיקי עבודות של צלמות עם ילדים עם שיער שחור מדהימים. אבל ברעיון...

ואני מבינה את זה בהחלט. גם אם אני הייתי צלמת, הייתי בוחרת להעלות את התמונות עם הילדים הפוטוגניים יותר והמצטלמים טוב. זה פשוט ענין של שיווק נכון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1548478:
אבל התאמתי את הכנפיים לחיישנים ולחגורה :D
לחיישנים?? את לגמרי צלמת...
התכוונת מחושים....:D

והתמונה מקסימה! משוחררת ועליזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה