הי, אני לא צלמת סתם חובבת

• פותח הנושא iMac
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא צלמת סתם חובבת ומצלמת במצלמה ביתית a720
אבל מענין אותי לשמוע מה דעתכם כי צילום זה נושא שמאוד מענין אותי
מה דעתכם שווה לי ללמוד?

קבצים מצורפים

• IMG_2175.jpg
    KB 700.1 · צפיות: 12
  • IMG_2194.jpg
    KB 825.3 · צפיות: 13
  • IMG_2138.jpg
    KB 950.5 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ועוד קצט

קבצים מצורפים

• IMG_0675.jpg
    1.2 MB · צפיות: 8
  • IMG_0628.jpg
    KB 744.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לפני שאת הולכת ללמוד הייתי מציע לנסות וללמוד מהאינטרנט .
יש הרבה מאוד אתרים שמסבירים בשפה מאוד פשוטה מה זה צילום .
נראה שלאחר שתקראי כמה מאמרים בנושאים אלו התמונות שלך ישתפרו פלאים .
לנושא התמונות : כשמעלים תמונות לביקורת עדיף להעלות כמה שפחות כדי שהביקורת תיהיה יותר מרוכזת ובכך תוכלי להפיק את המירב .
אבל בכל זאת אהבתי מאוד את התמונה האחרונה את התפיסה של שבירת הגלים .
והתמונה המפוספסת היא הראשונה ואני אסביר .
האובייקט נמצא בצד ורוב התמונה לא מענינת במיוחד ולכן להבא לנסות לצלם בכך שברוב שטח התמונה יהיה משהוא שיתפוס את העין .
בהצלחה בהמשך .

• הוסף לסימניות
תודה רבה גם על העצות וגם על ההערות

• הוסף לסימניות
התמונה האחרונה היא היפה מביניהם.. לא יזיק יישור קל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה