הי! אשמח למספר של נהגת אמבולנס, שעובדת בירושלים והסביבה, תודה!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת נהגת אמבולנס שעובדת בירושלים והסביבה
אשמח לכמה שיותר מספרים
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה דרך מד"א

• הוסף לסימניות
מכירה אחת באזור פתח תקווה עוזר לך?

• הוסף לסימניות
כשלמדתי במכללת מעיינות לימדה אותנו חובשת של מד"א קורס עזרה ראשונה. יכול להיות שהיא גם נהגת באמבולנס. תתקשרי אליהם לבקש את הפרטים שלה. שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
חרדיות דווקא?
אם תרצי תוכלי לפנות בפרטי ואתן לך.

• הוסף לסימניות
הי
תודה רבה!
לא חייב חרדית
איך לפנות אליך בפרטי?

• הוסף לסימניות
פרטי זה רק למשתמשים מנויים וגם לי אין,
אני לא רוצה להשאיר את הפרטים שלי באתר, אז אם את רוצה תוכלי להשאיר את שלך ואצור איתך קשר.

• הוסף לסימניות
אוקי תודה
המייל שלי: orah9984

• הוסף לסימניות
שמי רפי נהג אמבולנס במד"א
אשמח לנסות לסייע במס' וואטסאפ 0533562608

• הוסף לסימניות
היי, מחפשת נהגת אמבולנס - מד"א בירושלים והסביבה, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כל נושא מדא, אפשר לצור איתי קשר ואשתדל לסייע
אגב, יש קורס לגברים בבני ברק של מדא שמתחיל ממש השבוע / תחילת שבוע הבא...
0533562608

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מחפשת נהגת אמבולנס - מד"א בירושלים והסביבה, תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה