- הוסף לסימניות
שם נכנסים לביוס, צריך להגיר שם שהמחשב יעלה דרך USB ראשון.טעיתי, להדליק את המחשב רק דרך לחצן NOVO הנמצא בלוח המקשים
שם נכנסים לביוס, צריך להגיר שם שהמחשב יעלה דרך USB ראשון.טעיתי, להדליק את המחשב רק דרך לחצן NOVO הנמצא בלוח המקשים
אכן, תודה רבה, בא נראה מה הלאה..יש לחצן בשם NOVO צריך ללחוץ עליו בעליית המחשב
בסוף הורדתי WIN8 ואני תקוע עם הקוד הוא לא נותן לעבור הלאהאין טעם לשנות ל64
יש לי קוד לWIN-8 אך אני לא ממליץ להתקין 8, אם בכל זאת תרצה תכתוב מייל שלך, אגב אני מבין שיש לך מחשב ישן, בכלל לא בטוח שכדאי להתקין עליו 8 או 10, יש לזה פתרונות אחרים מומלצים.בסוף הורדתי WIN8 ואני תקוע עם הקוד הוא לא נותן לעבור הלאה
אני ינסה מקסימום לא טוב אני יחליףיש לי קוד לWIN-8 אך אני לא ממליץ להתקין 8, אם בכל זאת תרצה תכתוב מייל שלך, אגב אני מבין שיש לך מחשב ישן, בכלל לא בטוח שכדאי להתקין עליו 8 או 10, יש לזה פתרונות אחרים מומלצים.
זה פשוט עבד!!!שם נכנסים לביוס, צריך להגיר שם שהמחשב יעלה דרך USB ראשון.
שלחתיתודה רבה
נכנסים לאתר של לנובו ולפי הדגם בוחרים דרייבר מתאיםזה פשוט עבד!!!
אין לי מילים, על כל העזרה בלי שום תמורה..
אם כבר אני שוב פה, אז הגלילה בלוח מגע לא עובדת, הבנתי שזה בעיה של ווינדוס 10 במחשבים ישנים, יש איך לסדר אתזה?
הבעיה הסתדרה עם האתחול התכוף ?זה פשוט עבד!!!
אצלי מצוין התקנתי WIN8 צריך רק פריצה במקרה ויהיה בעיותהבעיה הסתדרה עם האתחול התכוף ?
יש כבר פריצה למעלה באשכול מצורףאצלי מצוין התקנתי WIN8 צריך רק פריצה במקרה ויהיה בעיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים