הי, יש פה מישהו ער???? דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור ספר מאינדיזיין לדפוס,
איך אני עושה פסרים בסגירה של אינדיזיין?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1414119:
אני צריכה לסגור ספר מאינדיזיין לדפוס,
איך אני עושה פסרים בסגירה של אינדיזיין?????

איך את עושה מה?

• הוסף לסימניות
פסרים!!!
סימני דפוס או איך שלא קוראים לזה....

• הוסף לסימניות
ב export יש לך אפשרות לסמן

קבצים מצורפים

• Screen shot 2014-11-02 at 2.49.55 AM.png
    KB 78.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Doc1.pdf
    KB 224.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
זה רק מה שיש לי באופציות....

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 316 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
שימי לב שאת בחרת סגירה לאינטרקטיב ולא סגירה לדפוס
תראי בקובץ שצרפתי לך תבחרי quality press

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1414124:
זה רק מה שיש לי באופציות....

את צריכה לבחור באפשרות של export בלבד
איזה cs יש לך

• הוסף לסימניות
cs6...
אבל נראה לי שהצלחתי לפי ההוראות של relly....

• הוסף לסימניות
תודה, תודה, תודה!!!!
הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!
שתהיו בריאים, אמן!!!!שמחה, נחת ורק טוב!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה