הכבאית שיצרתי כבר מוכנה לכבאים שלי... והציירת בת ה-7 הולכת בדרכי אימה:)

• הוסף לסימניות
הבכורה שלי ציירת אמיתית,
אז.... כמובן שהיא ביקשה להתחפש לציירת השנה
(והאמת שגם אני הלכתי בעקבותיה והכנתי גם לי סינר כמו שלה
בשביל להתחפש לציירת שמציירת במכחול ולא בעט דיגיטלי)
היא ציירה על הקנבס ציור כלבבה, יחד מרחנו צבעים על הסינר (סינר מטבח שעשה הסבה)
הדבקנו כל מיני מברשות ומכחולים, הגרביונים בשביל ההרגשה שזו תחפושת, כובע אדום כמובן, תיק מפלטת צבעים, ומכחולים מגליל עבה ממש ומנקה מקטרות -
השראה כמובן מפרוגיסטיות אלופות!
ציירת3.JPG

להזמנת ציורים חייגו....😉
1ציירת_optimized.jpg

מכחולים_optimized.jpg

ב''ה שהם גדלו ואפשר סוף סוף לתת ליצירתיות להתפרץ החוצה...
אז בן ה-5 ביקש להתחפש לכבאי, והקטנצי'ק הצטרף אליו:
לוחמיאש_optimized.jpg

והחלטתי להכין לו כבאית כמעט אמיתית,
מקרטון איכותי של בוקסה, צבעתי בגואש אדום, ועם טושים, בריסטולים ציירתי ויצרתי את כל השאר לכבאית יש כתפיות שיהיו על כתפיו, ציפיתי את הכל בטפט שקוף כדי שישמר לילד הבא שיזכה בזה:
כבאית_optimized.jpg

מי מנחש ממה יצרתי את הסולם?
כבאית2.JPG

כבאית1_optimized.jpg

הצינור ממשחק שואב אבק:
כבאית3_optimized.jpg

ואפילו משמים היה לנו רובה מים מותאם בדיוק ללוחם אש:
רובה מים.JPG

מים רבים לא יוכלו לכבות את אהבתי לילדיי...:) פורים שמח לכל בית ישראל!

קבצים מצורפים

• כבאית_optimized.jpg
    כבאית_optimized.jpg
    KB 23.5 · צפיות: 36
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בוקר יפה:)
1741767203344.png

1741767131614.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה