הכבלים כובלים אותי...

• הוסף לסימניות
ואני שואלת על מגירת המטענים הזמינים , אלו שצריך כל יום לנייד / טאבלט/ נגן / רמקול נייד וכו'
כל רגע מוציאים ומחברים להטענה במקום אחר...
ואני משתגעת מהכבלים המטיילים בכל שקע בבית...

• הוסף לסימניות
אני קניתי משהו דומה (יותר תאים וקטנים יותר)
ומאז..... תענוג
201711517165599.jpg

• הוסף לסימניות
ואני שואלת על מגירת המטענים הזמינים , אלו שצריך כל יום לנייד / טאבלט/ נגן / רמקול נייד וכו'
כל רגע מוציאים ומחברים להטענה במקום אחר...
ואני משתגעת מהכבלים המטיילים בכל שקע בבית...
יש לי בכניסה לבית שידה, קצת מעליה דאגנו שיהיה שקע משולש וזו עמדת הטעינה של הבית, לא מטעינים במקומות אחרים בבית!
בשידה יש מגירה אחת קטנה שבה נמצאים כל המטענים שנמצאים בשימוש יומיומי

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא איך עושים סדר במגירה של המכשירי כתיבה בבית (עטים, עפרונות, צבעים, דבק סלוטייפ, מהדק וכו')? גם אם אני מסדרת, בא אחד הילדים, מוציאממה שמוציא ועל הדרך הופך הההההכל. הבו עצות ורעיונות (אשמח גם לתמונות למי שיש שיטה מוצלחת)

• הוסף לסימניות
יש לי בכניסה לבית שידה, קצת מעליה דאגנו שיהיה שקע משולש וזו עמדת הטעינה של הבית, לא מטעינים במקומות אחרים בבית!
בשידה יש מגירה אחת קטנה שבה נמצאים כל המטענים שנמצאים בשימוש יומיומי
אכן, גם לי יש מגירה מסודרת...
אבל, היא רוצה להטעין את הטלפון לידה בלילה. והנגן נח שמוטען תוך כדי הפעלה בחדר הילדים וכו'.... וכך המטענים מטיילים...

• הוסף לסימניות
אכן, גם לי יש מגירה מסודרת...
אבל, היא רוצה להטעין את הטלפון לידה בלילה. והנגן נח שמוטען תוך כדי הפעלה בחדר הילדים וכו'.... וכך המטענים מטיילים...
לישון ליד פלאפון סתם מאוד לא בריא, הוא מוציא הרבה מאוד קרינה בזמן הטעינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה