תנו לי ביקורת הכבשה שאהבה תות !

• הוסף לסימניות
תודה!
הכל אמיתי לגמרי !!
אין כאן בינה :)
באמת??
וואלה הופתעתי!
הייתי בטוחה שהתותים לא אמיתיים מרוב שהם יפים כ״כ!
(איפה מצאת כאלה מושלמים?)
גם הסטיילינג של הכוס נראה פינטרסט,
והמותק הזה שלא מביט לכיוון הכוס (מה רק אותי זה מגרה?)
קיצר, הייתי בטוחה שזה לא אמיתי.....
אלופהה!!

• הוסף לסימניות
וואו!!!!! תמונות וסטיילינג מדהים!

• הוסף לסימניות
חיה מטורף מה שעשית פה!
סטיילינג מושלם!

• הוסף לסימניות
חיה סט מטריף!
הסטיילינג של הסטודיו שלך עולמי!
התפיסות של הבוב הזה
והתחפושת בכלל חמודה!

והתאורה מעולה!

• הוסף לסימניות
יפה ממש
תאורה מהממת!

• הוסף לסימניות
אימלה אחת התחפושות!
מוכנה לגלות איך עושים כזה דבר?
תמונות יפות!

• הוסף לסימניות
אהבתי
איזה חיוכים מגניבים!
והתמונות מיוחדות!

• הוסף לסימניות
אימלה אחת התחפושות!
מוכנה לגלות איך עושים כזה דבר?
תמונות יפות!
תודה רבהה!
האמת אין לי מושג איך מכינים את זה
צילמתי ללקוחה ...
(מה שהיה נראה זה גופיה כלשהי שהדביקה עליה עיגולי צמר גפן )

• הוסף לסימניות
וואו זה מדהים
ותחפושת מושקעת
צבעים יפיפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה