הכובסת לאה

• הוסף לסימניות
על הבוקר היא כבר שם...

קבצים מצורפים

• DSC_0222_402x600.png
    KB 217.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אוח, התמונה לא הוקטנה טוב, היא יצאה מטושטשת זוועה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1156651:
אוח, התמונה לא הוקטנה טוב, היא יצאה מטושטשת זוועה!
גם לי זה קורה המון פעמים

מתאים לילדות הקפיצים בשיער לפי התמונות הקודמות השיער שלה היה נראה חלק;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1156726:
גם לי זה קורה המון פעמים

מתאים לילדות הקפיצים בשיער לפי התמונות הקודמות השיער שלה היה נראה חלק;)

לא ראית כמה התלוננו פה על זה שאני כל פעם מלחלחת לה את השיער ו"מצמידה" לה לקרקפת?
חוצמיזה, היא נשלפה מהמיטה וטסה למכונת הכביסה...

• הוסף לסימניות
איזה מתוקה!
אני משוגעת על הגיל הזה

• הוסף לסימניות
הבן שלי יה בדיוק כך! זה היה ה"טלוו..." שלו...
אבל הקטנה הנוכחית מעדיפה את המקרר!(מקוה שזה לא מעיד על העתיד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1156871:
הבן שלי יה בדיוק כך! זה היה ה"טלוו..." שלו...
אבל הקטנה הנוכחית מעדיפה את המקרר!(מקוה שזה לא מעיד על העתיד)
אלא אם זה מעיד כבלעבוסטע (איך רושמים:confused: :rolleyes:) ובשלנית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה