הכוונה

• פותח הנושא mw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני שוקלת להתחיל לימודי עיצוב פנים יש לי טעם טוב אני אוהבת עיצובים
נמאס לי מאד מהעבודה שבה אני עובדת 12 שנים
הייתי רוצה קצת הכוונה מה אני צריכה בידיים איפה ללמד
מה המעלות ומה הן החסרונות בעבודה
האם יש ביקוש
מי שיכול לעזור לי אשמח מאד מאד

• הוסף לסימניות
להסתדר עם מחשב
לדעת שהפרוייקטים שתכיני יגזלו לך הרבה הרבה הרבה מאד זמן (ושבוע לפני ההגשה, התוכנה עלולה ליפול או או הפרוייקט לא יישמר וכו'..:(
אם את נשואה ואולי גם יש ילדים- קחי בחשבון ששנות הלימוד לא יהיו קלות עבורם...
את צריכה לאהוב ליצור ולהבריק רעיונות לניצול שטח או לייפות חללים
נדרשת סבלנות רבה גם להערות המרצים גם לעבודת הלימוד ואח"כ כמובן ללקוח- איש ואישה עפ"י גחמותיהם/ רצונותיהם ושינוייהם -מנסיון אתמולי לגמרי- לקוחה שכמות הסקיצות שעשיתי לה יכלה למלא כמה קבצים וסו"ס שכמעט כבר קבלתי אישור סופי לתכנון, הם שינו את החלק הכי יפה בדירה למשהו פרוביזורי ותקוע:( לזה אולי גם נדרש תואר בפסיכולוגיה...
אבל זה מקצוע מקסים!! מלא בסיפוק ומעוף, הרבה אתגר שיכלי עם יצירתיות מסודרת
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אואי עשית לי שחור בעיניים

• הוסף לסימניות
לגמרי לא זו היתה כוונתי- מצטערת שהבהלתי אותך
אם את רוצה את יכולה להתקשר אלי לנייד בערב- נדסקס על הכל ברוח טובה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה