- הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קורה עכשיו בכותל?
האם מלא כל הזמן?
יש זמנים שצריך לחכות בתור כדי להכנס?
האם מלא כל הזמן?
אבל עדיין זה לא מראה מה קורה מעבר לשעריםשידור ממצלמות הכותל תראו בדיוק מה קורה שם
מצלמות הכותל המערבי בשידור חי | הקרן למורשת הכותל המערבי
מצלמות הכותל משדרות את הכותל המערבי בשידור חי באופן קבוע לנוחיותכם בכדי שתוכלו לקחת חלק בכל זמן בתפילות הכותל. היכנסו בכדי לצפות במצלמות הכותל המערבי בשידור חי!www.thekotel.org
www.prog.co.il
אני הייתי אתמול וכל הדרך הייתה ריקה!!!מישהו יודע מה קורה עכשיו בכותל?
האם מלא כל הזמן?
3.5 לפנות בוקרוואי צריך לחכות בתור? אויש זה יותר גרוע-הצפיפות בתור
מתי לדעתכן שעות יותר שקטות?
נראה לי אני מתחילה קודם כל דיאטה, אין מצב שאני נכנסת לקפסולה!נ.ב. אל תנסו להתחכם, לאותה קפסולה שאמרו לכם להכנס תכנסו,
אחרת הבלאגן גורם שלא יכניסו, ובגללכן נשים תצטרכנה להמתין.
אין צורך.נראה לי אני מתחילה קודם כל דיאטה, אין מצב שאני נכנסת לקפסולה!![]()
סיבה טובה לשים שומרים,סיבה טובה לסגור אותו בחזרה
הבעיה שזה לא ישיםסיבה טובה לשים שומרים,
את הכותל לא צריך לסגור
המדינה יכולה להשקיע משאבים גדולים יותר, ולשמור על הכללים.
אתמול היה מאד מסודר -אבל לא ניתן לשמור על מרחק בתור בכניסה ולאנשים אין עצבים להמתין הרבה זמן מה גם שאין הגבלת זמן למי שנכנס כך שיתכנו תורות ארוכים וזה יוצר בלאגן [כמו מירון]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים