כללי הכיוון נראה לי טוב, אבל משהו חסר לי....

• הוסף לסימניות
זה מודעה שאמורה לרוץ במסכים של 'נדרים פלוס' למי שמכיר, כקריאה לתורמים פוטנציאלים שנהנים מפעילות הארגון זה.
הכיוון כאמור נראה לי בסדר, אבל משהו מפריע לי עם המיקום של הלוגו במרכז, גם אתם חשים כך? וא"כ מה החלופה שלכם?
וסתם כך מה דעתכם בכלל על הרעיון
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
לא מצורף קובץ

• הוסף לסימניות
זה הגודל של המסכים?..
להוריד סטרוק ולהחליף את הצבע הכחול
(גם המרקם של הסקוצ הזה מאחורה לא כלכך משתלב.
וקצת אין מקום לנשום בכלל בכל המודעה)
תנסה לסדר את זה ותראה אם יוצא עוד יותר טוב

• הוסף לסימניות
אני חושבת שצריך להוריד את המילה "אתה".
רוצה להגיד תודה?
יותר קליל.
העיצוב, בכללי צריך יותר אור..
לא להיות קודר כל כך..

• הוסף לסימניות
אני חושבת שצריך להוריד את המילה "אתה".
רוצה להגיד תודה?
יותר קליל.
העיצוב, בכללי צריך יותר אור..
לא להיות קודר כל כך..

• הוסף לסימניות
לוגו לא אמור להיות מוצג כך
תן לו את המקום שלו ואת הכבוד
בלי אפקטים, בלי שקיפות, פשוט כמות שהוא

ממליצה על רקע אחיד וחלק

להחליף פונט למשהו בלי סריפים

ולהחליט על 2 צבעים, לא להתפזר

מה שאני הייתי עושה:
רקע בהיר, כהה בקצוות (כל גוון שהוא)
לוגו בגדול
מתחת בטיפוגרפיה יפה ופשוטה שתהיה קלה לקריאה
את הטקסט המרכזי
ומתחת שורת טקסט אולי בכתם או בצורה מעניינת.

קח בחשבון את הגודל ושזה אמור להיות לפני הכל, קריא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה