דרוש מידע הכינוס ההיסטורי תורת אימך בארנה

אהה ואי אני גם אשמח
אם למישהי יש קישור לזה
או יודעת מה השם של זה ומי הפיקה את זה

סבלונס רבותי
בסוף זה יתפרסם...

הסרט שהיה, מאמינה שיצא בימים הקרובים.

תודה.
הפקה שלי ושל עוד כמה חברה מוכשרים.
הבנתי שמחקו קרדיטים...

אהה ואי אני גם אשמח
אם למישהי יש קישור לזה
או יודעת מה השם של זה ומי הפיקה את זה

אוקי
תודה הסתדרתי
את יודעת אם אין לו אישור פרסום?

מה את באה להגיד?
לא הבנתי

מה את באה להגיד?
לא הבנתי
שלפי שתי ההודעות האלה, היא אחת מהמפיקות ומומלץ לשאול אותה.
הסרט שהיה, מאמינה שיצא בימים הקרובים.

תודה.
הפקה שלי ושל עוד כמה חברה מוכשרים.
הבנתי שמחקו קרדיטים...

מצגת יומא תצא אי"ה בימים הקרובים.
אשתדל להעלות לכאן ברגע שיהיה אישור פרסום.
בטוח שעדיין אין?
כי משהו אמר לי שיש לו ואפשר להפיץ
אבל אם אין עדיין תעדכני
אבל זה באמת אחד המרגשים ביותר

מצטרף לשואלים היכן ניתן לשמוע את הכנס בשידור חוזר? אשתי הקליטה את כל הכנס, אבל האיכות גרועה ביותר.
כמו כן יישר כח גדול למארגנים/נות. אשתי חזרה מאושרת מהכינוס. ולא הפסיקה לספר על הרבנית פינקוס ועל רב פלוני, וחיזוק אלמוני. תזכו למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה