כללי הכינוס המרכזי

• הוסף לסימניות
הפרטים במודעה לא נכונים. אבל איך המודעה?? ואיך אני יכול לשפר אותה?? תודה מראש! זה מודעה שאמורה להתפרסם בכל הארץ!!

תודה לכל חברי פרוג הנדיבים מראש!​

• הוסף לסימניות
את שלי

כבר אמרתי... :)

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה טובה.

הפונט שבחרת מתאים מאוד לכותרות, בטקסט הרץ הוא נראה הרבה פחות טוב (זה כמובן גם בגלל העבודה הטיפוגרפית שזקוקה לשיפורים, אבל פונט מתאים יותר היה מקל עליך את העבודה).

• הוסף לסימניות
יפה!
הצבעים נראה לי "מתים", אולי תנסה להכניס טיפונת של צבע חי?
יש קצת בלאגן בטקסט תנסה ליצור מהטקסט "גושי טיפוגרפיה" ופחות "שורות שורות" (שהרווח בינהם גדול) אולי יישור בלוק יאזן את זה, תנסה.
גם את ה"ברוב שירה וזמרה" תקטין, ותגדיל את יידל ורדיגר - מיד יקשרו את זה לשירה וזמרה, אין צורך להדגיש את שניהם.
ונראה לי שאת הפונט של הכותרת הראשית תשאיר כך, שיהיה לו את החוזק שלו. אבל את הטקסט הנוסף תשנה לפונט אחר.
(שים לב לגרשיים הבסיסיות תשנה אותם לפונט הנבחר)
ועוד משו, אם אתה רוצה שזה מיד יתקשר לחב"ד, תשאיר את הצהוב של "יחי אדוננו..." כצהוב יחיד, ואולי נגיעה קטנה למעלה לאיזון.
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
מודעה יפה!!
א. תנסי באמת להחיות את הצבעים יותר כי זה קצת חיוור
ב. לא אהבתי שהתמונה של הרבי מוסתרת ע"י החלק העליון ונראת כמו מאחורה
ג. נשמח לשמוע על הפרטים המלאים ;)

• הוסף לסימניות
תודה על ההארות..נשפר ונעלה שוב :)

• הוסף לסימניות
וזה מה שיצא..

יוצא עכשיו לדפוס..מה דעתכם??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה