נכתב ע"י גיטי 123;1542623:למי שעדיין לא הבין מה הצבע האמיתי של השמלה:
שחור כחול
זו השמלה: http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1542267&postcount=51
זה הגיוני. לגמרי.נכתב ע"י wald;1542630:זה לא הגיוני.
אין מצב שהתמונה בראש האשכול היא כחול שחור.
לא יודעת איך ראה את זה מי שראה כחול שחור, לדעתי בגלל שאמרו מראש את המילים כחול ושחור לכן אמרו את הצבעים האלה. אבל הכחול יכול להיות מקסימום תכלת כהה והשחור יכול להיות מקסימום חום כהה.
ברור שזה לבן וזהב רק יש איזשהוא תעתוע ראיה בגלל התאורה.
מי שרואה כחול שחור שיעלה צילום מסך, מעניין לראות אם מי שיראה את צילום המסך יראה שחור כחול או לבן זהב.
והתמונה בקישור המצורף, יתכן שיש עוד גוונים קיימים לשמלה.
נכתב ע"י צ פומרנץ;1542176:אני ראיתי את השמלה בדיוק כמו השמלה האמצעית.
לקחתי את התמונה - דגמתי צבעים בפוטושופ - אני רואה את הצבעים בגוון הסגלגל עם גוון הזהב
איך אתם רואים בתמונה שלי את הגוונים ששמתי בצד התמונה. באיזה צבעים?
נכתב ע"י wald;1542630:זה לא הגיוני.
אין מצב שהתמונה בראש האשכול היא כחול שחור.
לא יודעת איך ראה את זה מי שראה כחול שחור, לדעתי בגלל שאמרו מראש את המילים כחול ושחור לכן אמרו את הצבעים האלה. אבל הכחול יכול להיות מקסימום תכלת כהה והשחור יכול להיות מקסימום חום כהה.
ברור שזה לבן וזהב רק יש איזשהוא תעתוע ראיה בגלל התאורה.
מי שרואה כחול שחור שיעלה צילום מסך, מעניין לראות אם מי שיראה את צילום המסך יראה שחור כחול או לבן זהב.
והתמונה בקישור המצורף, יתכן שיש עוד גוונים קיימים לשמלה.
נכתב ע"י גיטי 123;1542647:שתבינו שאין מה להעלות כאן צילום מסך! כי המח של כל אחד מפרש אחרת את מה שהוא רואה.
אצלינו בבית ראינו כל אחד משהו אחר. כך שצילום מסך לא יעזור.
כן!נכתב ע"י wald;1542649:השאלה אם מי שרואה כחול שחור, רואה כחול כהה ושחור ממש או רק גוון כזה שהם קוראים לו שחור וכחול. כי ככה המוח מפרש את זה.
כי אצלי לדוג' - העין שלי רואה סגול בהיר אבל המוח מפרש - זה לבן תחת אור ניאון.
והזהב נראה חלק בז' חלק חום כהה אז המוח מפרש - זהב.
בעלי ראה תכלת - סגול והכהה הוא בהתחלה אמר שחור, עד שהגדלתי לו את החלקים הבז' אז הוא באמת ראה בז', כשהקטנתי שוב הוא שוב ראה שחור.
לא מבינה את זה!!
באמת מטריף את הדעת לחשוב על זה.
אז כנראה שיש לי פיצול מחפורסם במקור על ידי גיטי 123 צפה בהודעה
שתבינו שאין מה להעלות כאן צילום מסך! כי המח של כל אחד מפרש אחרת את מה שהוא רואה.
אצלינו בבית ראינו כל אחד משהו אחר. כך שצילום מסך לא יעזור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים