הכיתוב בפרימייר

• הוסף לסימניות
האם אפשר בפרימייר שהכיתוב יופיע לפי אות?

תודה רבה רבה למוצא לי תשובה
ואם אין תשובה באיזו תוכנה כן אפשר?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לפי אות?

• הוסף לסימניות
שיופיע בעימעום כל פעם אות אחת לפי הסדר.

• הוסף לסימניות
רק באפטר אפקטס

• הוסף לסימניות
או לעבוד ידנית.. :)

• הוסף לסימניות
תודה הסתדרתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rotem100;590192:
רק באפטר אפקטס
תתפלאי, אבל לא רק האפטר מציע פתרונות בתחום.
אני יודעת בודאות על פלאגינים שמאפשרים ביצועי טקסט מתקדמים,
כולל כתיבה לפי אות.
אני אישית גם נעזרת באפטר מהסיבה היחידה שאין לי את הקישור האמור,
והעבודה לא פשוטה ובטח שלא מהירה. (אם יש לך כמויות טקסט ואת כולן את צריכה להנפיש לפי קצב...)

הצלחות.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי וב"ה לדעתי יצא מהמם. העלה ב"ה בהמשך היום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;591063:
תתפלאי, אבל לא רק האפטר מציע פתרונות בתחום.
אני יודעת בודאות על פלאגינים שמאפשרים ביצועי טקסט מתקדמים,
כולל כתיבה לפי אות.
אני אישית גם נעזרת באפטר מהסיבה היחידה שאין לי את הקישור האמור,
והעבודה לא פשוטה ובטח שלא מהירה. (אם יש לך כמויות טקסט ואת כולן את צריכה להנפיש לפי קצב...)

הצלחות.

באמת נשמח אם מישהו כאן יביא את הפלאגין הזה, או לפחות יכתוב את שמו,
אגב כתבת שזה המון עבודה- למה התכוונת, לפלאגין?

• הוסף לסימניות
סליחה שלא הייתי מובנת,
הכוונה שלי היתה שהעזרות (יש מילה כזאת?) באפטר היא קצת הרבה לא נוחה אם יש לך הרבה טקסט להנפיש, והאמת, שאני חושבת עכשיו שגם למעט טקסט הייתי מעדיפה להשאר בפרמייר ולא להזדקק למתנות בשר ואפטר.
אל תצפי שיורידו כל כך מהר את הפלאגין הנכסף.... פלאגינים זה עניין רגיש- עלית עליו- שמור לעצמך ובלעדית. אני פוגשת כל יום יוצרים שנהנים לקבל מחמאות על דבר שהם יצרו בהינף כפתור אבל אף אחד לא יודע על זה.... סוג של חדוות יצירה....
קיצר. הרבה הצלחות, ולפעמים זה לא נורא כל כך גם לעבוד קשה......

• הוסף לסימניות
הפלאג מוכר, השימוש בו, ידוע, למי שהיה בהרצאה של ערן שטרן בסינמטק...

• הוסף לסימניות
אווירת הסנוב של הפורומים השכנים חדרה לפה? תמיד היו פה נדיבי עם שחילקו את כל סודותיהם, קליפיהם, פלאגיניהם לכולם, מה קרה פתאום?! סתם אוירת צחוק נחמדה....
אז, בבקשה, בואו נחזור לחיי שלום ושיתוף לכולם.
(היות ואני לא יודעת לאיזה פלאגין מכוונים דבריכם, אז, אני לא עוזרת...)

• הוסף לסימניות
אני לא יודע על איזה אפקט עלום מדובר פה אבל אני יודע על Type On Text מחבילת Boris FX RED 5 שבין חבריו נמנים עוד כמה אפקטים שמתעסקים עם טקסט.
החבילה מתאימה גם לאויד, פיינלקט, וגאס, וכמובן פרמייר.
לינקים למידע נוסף-

מידע מאתר החברה

מדריך על האפקט (אמנם על ווגס אבל רלוונטי לכל התוכנות)

• הוסף לסימניות
חחח, הכל בצחוק כמובן, מדובר בBCC 7, שהוא חבילת פלאגינים ענקית העוזרת מאוד לעורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;591761:
חחח, הכל בצחוק כמובן, מדובר בBCC 7, שהוא חבילת פלאגינים ענקית העוזרת מאוד לעורך.

פופקו א"א לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, עכשיו זה לא חכמה אחרי שגילתי את הסודות שלא הייתם מעוניינים שיתגלו.
(מי ישמע איזה סודות, מה כבר אפשר לעשות עם זה?!)

• הוסף לסימניות
החלטתי שעדיף להעיר בצורה אישית ולא ע"ג הפורום.
פרטים באישי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה