כללי הכי טוב לילד שלך>> מודעה>>

• הוסף לסימניות
ב"ה

מה דעתכם על המודעה?
זאת מודעה התחלתית. אחריו יבוא פרוספקט על אותו בסיס עיצוב.

יענקי

קבצים מצורפים

• תלמוד תורה בני ברק.png
    KB 853.2 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
מאד יפה.
אני הייתי עושה רקע יותר חי של שמיים אולי ?

• הוסף לסימניות
לטעמי משדר יותר מוצרים לתינוק וכד' ולא ת"ת לא סותר את זה שהעיצוב נקי ויפה.

• הוסף לסימניות
העיצוב מהמם!
אבל הוא יותרמדי מודרני בשביל תלמוד תורה
הוא נותן הרגשה של מקצועות חול

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה לעשות מודרני,
להפך עדכני ויפה,
ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!

ממש לא משדר חינוך חסידי אמיתי!

• הוסף לסימניות
המודעה מאד יפה
אם מדובר בת"ת מודרני אז זה בסדר ומתאים לקהל היעד.
אבל אם זה לקהל יעד חסידי יותר שמרני אז המודעה לא מתאימה. צריך סגנון חסידי...
וסתם כך, אם דיברנו באשכול השכן על אסטרטגיה אז לא נראה לי כ"כ מתאים לפרסם מודעות לתלמוד תורה

• הוסף לסימניות
העיצוב מדהייייייים!!
אבל לעולם לא הייתי שולחת את הבן שלי לחיידר כזה
זה יותר מתאים כפרסומת לבית ספר לבנים....

• הוסף לסימניות
זה חב"ד לא? אם כן אז זה הולך...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1272755:
זה חב"ד לא? אם כן אז זה הולך...

אם אכן סגנון עיצוב זה מקובל שם גם לתחום החינוך, זה מצוין.
בסופו של דבר מדובר פה על מקובלות חברתית.

• הוסף לסימניות
בכל אופן תמונה של ילד צוחק או לומד תמיד יעשה טוב למודעות מסוג זה
(אבל יכול להיות שזה נדוש ואנשים לא יתעכבו על המודעה בגלל שהם יתפשו מיד על מה מדובר, אז אולי כדאי להלביש לילד שצוחק עם כל העוצמה כובע קנייטש חבד"י, הדבר ימחיש את המסר שהתלמוד תורה מתאים לאלה שלוקחים את החיים בקלות, ורוצים לשמור על הווי חסידי..)

• הוסף לסימניות
מגניב. אחלה צבעים. ואחלה טיפוגרפיה
המילים "תלמוד תורה.." יכולות ללכת בשחור, תנסה. ותגדיל טיפה את האייקונים

בהצלחה יענקי. ;)

• הוסף לסימניות
אם הרקע שלהריבועים אמור להיות רקע של דף של מחברת חשבון - הייתי מגדילה קצת את הריבועים, ומגלה יותר את המחברת, למשל בצד ימין למטה אפשר לראות את קצה המחברת הנטויה (ואז כמובן להטות את כל כיוון המשבצות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה