חוו"ד הכי כיף לקרוא עיתון

• הוסף לסימניות
הי לכולםם אני מאוד רוצה לשמוע את חוות דעתכם על הציור הזה
כשציירתי את הסקיצה, רציתי שזה יהיה ציור עם הרבה פרטים, אבל הרגיש לי עמוס מידי אז הורדתי הרבה, אבל אז כשצבעתי פתאום הרגיש לי שהבאלגן קצת "מאולץ", האמת שגם משהוא לא מסתדר לי עם האיזון של הפרטים.
וגם לגבי הצביעה ותאורה, רציתי שיהיה תאורה מהחלון אבל משום מה כשאני מסתכלת על הציור זה לא מרגיש לי ככה, ולא כל הצבעים מרגישים לי נכונים, אם כי ניסיתי לשנות מלא, אבל שום דבר לא הצליח להשביע את רצוני,
אם יש למישהו הצעות ליעול ושיפור אני יותר מאשמחח:geek:
מתוקן.jpg

קבצים מצורפים

• מתוקן.zip
    3.7 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ציור ממש יפה ואחלה רעיון
הפרטים מאוד קטנים אפשר להגדיל אותם ולהוסיף עוד הרבה דברים, גרביים, מטאטא, וילון..
Illustration.jpg

בקשר לתאורה המיקום של התאורה ממש טוב אבל עדין מדי אפשר לחזק את הקוים אפילו לצבע לבן, וגם בשביל ליצור תאורה חזקה צריך לחזק גם את ההצללות זה יוצר ניגודיות טובה
א'.jpg

אפשר לראות שילובי צבעים באינטרנט וללמוד מזה עד שלאט לאט זה נהיה טבעי ולא מרגישים שצריך לחשוב איך לשלב, זה פשוט זורם.

• הוסף לסימניות
ציור מאוד יפה.
לגבי שדרוג - מסכימה עם @עוזרי אליעזר שלמה , יישר כוח על הפירוט!
לגבי הצבעים, אפשר גם לקחת השראות לשילובי צבעים מציורים בפינטרסט,
זה יכול ממש לעזור..
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
ציור מאוד יפה.
לגבי שדרוג - מסכימה עם @עוזרי אליעזר שלמה , יישר כוח על הפירוט!
לגבי הצבעים, אפשר גם לקחת השראות לשילובי צבעים מציורים בפינטרסט,
זה יכול ממש לעזור..
בהצלחה! :)
ניסיתי לקחת שילובי צבעים מפינסרט, מתמונות שהרעיון של התאורה והצבעים היה דומה אבל משום מה זה לא הצליח:ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
ציור ממש יפה ואחלה רעיון
הפרטים מאוד קטנים אפשר להגדיל אותם ולהוסיף עוד הרבה דברים, גרביים, מטאטא, וילון..
צפה בקובץ המצורף 2015088
בקשר לתאורה המיקום של התאורה ממש טוב אבל עדין מדי אפשר לחזק את הקוים אפילו לצבע לבן, וגם בשביל ליצור תאורה חזקה צריך לחזק גם את ההצללות זה יוצר ניגודיות טובה
צפה בקובץ המצורף 2015089
אפשר לראות שילובי צבעים באינטרנט וללמוד מזה עד שלאט לאט זה נהיה טבעי ולא מרגישים שצריך לחשוב איך לשלב, זה פשוט זורם.
דבר ראשון ממש תודה על ההשקעה בתגובה
האמת שפחדתי להוסיף עוד פרטים אבל באמת כשאתה מצייר את זה ככה זה נראה באמת סבבה
ולגבי התאורה ניסיתי לעשות ככה ניגודיות אבל זה היה נראה לי מוזר, כי במציאות גם כשיש תאורת חלון אין ניגודיות כזאת, נגיד אצלנו בסלון גם יש וטרינה גדולה ורב שעות היום האור בסלון לא דלוק והכל ממש מואר אין כזאת ניגודיות בין האזורים המוארים לאלה שלא, מצד שני שעשיתי את כל החדר די מואר בציור זה לא היה נראה לי אמין אבל גם כשיש הצללות חזקות לי זה הרגיש לא טבעי. לא ידעת אולי אני ינסה גם להוסיף עוד מקור אור נגיד מעוד חלון....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה