- הוסף לסימניות
למקצוענים בתחום - אין לי מכונת ברד אבל כמה זמן לדעתכם בכמה מעלות יהיה כוס פטל קפוא הכי מזכיר כוס ברד?
אף פעם לא..למקצוענים בתחום - אין לי מכונת ברד אבל כמה זמן לדעתכם בכמה מעלות יהיה כוס פטל קפוא הכי מזכיר כוס ברד?
???או שאתה קונה בכמה שקלים "כוס להכנת ברד"
כוס להכנת ברד
רציני
!!!
![]()
כוס להכנת ברד - כוס הפלא להכנת ברד - PickaGift
כוס להכנת ברד, מתנה מדליקה לילדים וניתנת לבחירה מבין מגוון צבעים מדליקים. המוצר יכול גם לשמש כפנאי עבור משחקי הילדים.www.pickagift.co
אם אני אבזבז על זה 160 ש"ח, אני כבר אקנה את זה:!!!
תחפש בחנויות כלי בית ובבזארים
כוס סגורה עם חלק פנימי שמשקשקים ומקבלים ברד
יש כוסות יותר זולותאם אני אבזבז על זה 160 ש"ח, אני כבר אקנה את זה:
![]()
מכונת ברד/מיץ Gold Line ATL8010 גולד ליין - זאפ השוואת מחירים
ATL8010 Gold Line החל מ - 138₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של מכונת ברד/מיץ Gold Line ATL8010 גולד ליין, מידע על חנויות קרובות, חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
רק וודקה לא קופא..ךדעתי חלק מהסוד הוא שצריךלשים מלא פטל (סוכר)
ואז זה לא קופא לחלוטין! - זאת אומרת אם תשימו ג'ריקן פטל במקפיא, הוא לא יקפא, או כמעט שלא.
ולכן, ככל שיהיה יותר פטל, (שזה מה שקורה בקיוסקים...) אז זה יקבל מרקם יותר ברדי...
אני לא בטוח.רק וודקה לא קופא..
בקיוסק הברד מסתובב כל הזמן ויש במרכז וו מברזל ולכן לא נעשה אבן
![]()
כוס להכנת ברד - כוס הפלא להכנת ברד - PickaGift
כוס להכנת ברד, מתנה מדליקה לילדים וניתנת לבחירה מבין מגוון צבעים מדליקים. המוצר יכול גם לשמש כפנאי עבור משחקי הילדים.www.pickagift.co
תנסה בעלי אקספרס יעלה לך רבע מחיראם אני אבזבז על זה 160 ש"ח, אני כבר אקנה את זה:
![]()
מכונת ברד/מיץ Gold Line ATL8010 גולד ליין - זאפ השוואת מחירים
ATL8010 Gold Line החל מ - 138₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של מכונת ברד/מיץ Gold Line ATL8010 גולד ליין, מידע על חנויות קרובות, חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
אפשר גם לשבור בכוונהקרטיבים שנשברו.
נכוןאפשר גם לשבור בכוונה
בגלל שלכתחילה זה לא קרח ממש.נסו לטחון בבלנדר קרטיבים שנשברו.
ברד ממש!
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //