הכי נדוש שיש...

• הוסף לסימניות
ממליצה לך למחוק במהירות 2 תמונות, כי אשכול שיש בו יותר מ4 תמונות- דינו למחיקה!
אגב, התמונות מקסימות, הכי אהבתי את הרביעית, בשנייה, הפריעה לי הגדר ברקע.
בכללי, מומלץ לצלם ילדים מהגובה שלהם.

• הוסף לסימניות
הראשונה והשישית מעלפות!!!!!
וגם האחרות ממש חלום!!

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!

• הוסף לסימניות
אליפות!!!
1-0!
ילד מגניב לגמרי.
השלישית והשישית!!

• הוסף לסימניות
איזה מהממים!
ותמונות מדהימות!
האחרונה והשישית מעלפות!

• הוסף לסימניות
מדהים,
בחלק מהתמונות הוא נראה בת...

• הוסף לסימניות
משגע!!
הכל מהמם!
כל היפיופים באים אליך, אה?
(בקטנה-פחות התחברתי פה להכהיית פינות...)

• הוסף לסימניות
השניה
החמישית
והשישית
וואווו!!!!

• הוסף לסימניות
וואוו,
חני, זה מדהים!!

• הוסף לסימניות
התמונות שלך מהממות פשוט!
רק משו שמפריע לי אישית זה הלוגו
לא יודעת למה ,אני ממש לא גרפיקאית אבל משום מה לי זה נראה שזה לא משקף את הרמה שלך
מקווה שלא פגעתי...

• הוסף לסימניות
צילום נהדר

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!

• הוסף לסימניות
וואאאאאאוו!!!!
תמונות מושלמות אחת אחת, ותאורה רכה ונעימה!
גירית אותי.. ;)

• הוסף לסימניות
זה נדוש זה?
התמונות שלך משגעות

• הוסף לסימניות
ואוו, תענוג של תמונות.
הזריחה עושה טוב על הלב.
ילד מדהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה