שיתוף בתהליך הכי רציני שלי ״_״ — סרטון עם דג..

• הוסף לסימניות
אז נתקלתי בסקיצה ישנה, מאוד ישנה
Anyway, התחשק לי לרנדר אותה, 2d כמובן
אז הנה אני, הציור המוגמר , מינוס כמה וכמה שעות מחיי..
ֿמצרפת גם סרטון תהליך
לחסומים-
ֿמצרפת PDF

ֿמומלץ לפתוח כדי להתרשם מצבעים נכונים

אפשר לצפות בתהליך גם כאן:
https://youtube.com/shorts/yeMaAFhJGr0

8594AE1D-D9BC-4112-9AB0-861BAC932042.png

קבצים מצורפים

• 7C45433F-024B-437F-9A50-A7774056A0DE.PDF
    2 MB · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
וואו.. מטורף!
הצבעים מדהימים ממש ומאפיינים כ"כ את הדמות! במיוחד עם הטוויסט של התכלת הבהירה בצד שמשתלב מדהים...

• הוסף לסימניות
הופה!
רינדור ייחודי שלכם!
והאווירה ממש מעניינת...

• הוסף לסימניות
וואוו וואווו!!
פשוט אין מילים!!!
כל כך יפה!!!
מיוחד ממש!!!
אשמח שתשלחי את הסקיצה הראשונית, פשוט חסום לי...

• הוסף לסימניות
דיי
איזה יפה!!
אחד היפים!

• הוסף לסימניות
ווואייייייייייייי
איזו דמות! איזה אפיון!
נראה כאילו יצאה מסרט מצוייר..

• הוסף לסימניות
מאלף.

• הוסף לסימניות
יואווו זה יפיפה!
פשוט נדיררררר

• הוסף לסימניות
ואווו
הסגנון צביעה שלך כלכך יחודי!
יפיפההה

• הוסף לסימניות
מדהים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה