הכל למכירה.... שוק הפשפשים יפו!

• הוסף לסימניות
למה הוא מחכה?

קבצים מצורפים

• N4W_2309.JPG
    KB 549.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אני הייתי נותנת יותר זוית כלפי שמאל.....
אבל ממש יפה.....
בהצלחה.....

• הוסף לסימניות
יפה.

לדעתי זווית מעט יותר נמוכה ומעט יותר שמאלית הייתה נותנת את האפקט שרצית. האיש שיושב מידי בתמונה גם בקימפוז וגם בעומק השדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;490716:
יפה.

לדעתי זווית מעט יותר נמוכה ומעט יותר שמאלית הייתה נותנת את האפקט שרצית. האיש שיושב מידי בתמונה גם בקימפוז וגם בעומק השדה.
לצערי מאיר לא כ"כ ירדתי לסוף דעתך!
מה רצית שהאיש יהיה יותר ממורכז ? נראה לי שלא יצא טוב.
מה העניין עםעומק השדה? יש כאן מקום לקצר את עומק השדה? מה כדאי שיטושטש? החפצים מוסיפים המון לתמונה..

אשמח לקבל הסבר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;490965:
לצערי מאיר לא כ"כ ירדתי לסוף דעתך!
מה רצית שהאיש יהיה יותר ממורכז ? נראה לי שלא יצא טוב.
מה העניין עםעומק השדה? יש כאן מקום לקצר את עומק השדה? מה כדאי שיטושטש? החפצים מוסיפים המון לתמונה..

אשמח לקבל הסבר!

ח"ו! לא למרכז את האיש, להיפך אפילו לשים אותו עוד יותר שמאלה בפריים ולהוסיף עוד חפצים בימין.

כוונתי בעומק שדה רדוד, לטשטש את האיש. הוא "יותר מידי" בתמונה, נראה שהוא כאילו מסתיר את החפצים, תקוע מעט. אם הוא היה מטושטש (ועוד יותר בצד הפריים), זה היה "מוציא" אותו מהתמונה מעט, החפצים היו מרכז התמונה והאיש היה נותן את הסיפור כאובייקט משני.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה