הכל מוכן לצילום...

• הוסף לסימניות
הפקה נוספת לסרט עלילתי.
תודה לניקית ניקול
ולניקית וינגרטן
הייתן מדהימות!!!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 585.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נראה מקום גדול
איפה השחקנים?
:)

• הוסף לסימניות
המקום לא גדול -
הוא ע - נ - ק!!!
צולם במקום המדהים שנקרא: סטודיו אסאי בבני ברק.

ההפקה לסרט נשים ועל כן אין שחקנים אלא שחקניות.
מובן שלא יכולתי להעלות כאן לאתר תמונות אתן.

• הוסף לסימניות
יואו זה מזכיר לי שלפני 5 שנים למדתי אתזה
ולא המשכתי בתחום- פשוט נמשכתי לגרפיקה
זה מדהים
זה מכניס אותי לקטע חזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוזר צלם;1613987:
מה יש בתמונה חוץ מתפוז?

שאלו אותי כמה באיזה ציוד השתמשנו
הנה הפירוט:

מצלמת DSLR CANON 7D MARK 2

עדשות:
11-16 מ"מ
40 מ"מ
24-105 מ"מ

תאורה:
2 פנסי לד
פנס תפוז גדול

סאונד:
מכשיר הקלטה ZOOM H4
מיקרופון קונדנסר
נקים אלחוטיים של SENHIZER

והציוד הכי חשוב - המון המון סיעתא דשמיא!!!!

• הוסף לסימניות
נראה נהדר
אני אוהב שמשקיעים בתאורה.

נ.ב.
לעניות דעתי
נראה לי שהמקום של התמונה הזאת, וכן של התמונה הקודמת שהעלית הינה בפורום צילום וידאו (או איך שקוראים לזה).
מבחינה צילומית אין כאן משהו שעומד לביקורת, וגם התועלת בשיתוף כאן לא נראית לי כל כך גדולה. בפורום וידאו ההתעניינות המקצועית תהיה גדולה בהרבה.

• הוסף לסימניות
זה הצגה מצולמת או מוסרטת?
או שאתן מסריטות עם המצלמה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1614757:
נראה נהדר
אני אוהב שמשקיעים בתאורה.

נ.ב.
לעניות דעתי
נראה לי שהמקום של התמונה הזאת, וכן של התמונה הקודמת שהעלית הינה בפורום צילום וידאו (או איך שקוראים לזה).
מבחינה צילומית אין כאן משהו שעומד לביקורת, וגם התועלת בשיתוף כאן לא נראית לי כל כך גדולה. בפורום וידאו ההתעניינות המקצועית תהיה גדולה בהרבה.

יש פורום נפרד לצילום וידאו???
או שאתה מתכוון לפורום עריכת וידאו? (שהוא די משעמם...)
באמת אשמח לדעת באיזה פורום הם כל מצלמי הוידאו של פרוג.
כי לא נתקלתי פה בהרבה שכותבים בנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1614869:
זה הצגה מצולמת או מוסרטת?
או שאתן מסריטות עם המצלמה...

זו לא הצגה
זה סרט עלילתי.
כמובן מסריטות עם המצלמה (שטובה מאד לצילום וידאו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה