דרוש מידע הכל על ההילולא של הבת עין שחל בליל שישי השנה

• הוסף לסימניות
י"ב בכסליו

• הוסף לסימניות
האם אפשר לעשות סעודה מכמה אנשים שיביאו ושכל אחד צריך ישועה אחרת?

• הוסף לסימניות
האם צריך דווקא 10 אנשים?( גברים)

• הוסף לסימניות
האם אפשר לעשות סעודה מכמה אנשים שיביאו ושכל אחד צריך ישועה אחרת?

האם צריך דווקא 10 אנשים?( גברים)
זה לא כתוב בשולחן ערוך או במשנה ברורה, ואין לזה כללים ברורים, הצדיק הגיע בחלום וגילה דעתו שסעודות לעילוי נשמתו גורמות לו לנחת רוח, ומציאות שאנשים רואים מזה ישועות
הרב בידרמן עושה סעודה ענקית עם לחמניות וסלטים והרבה תורמים לו, היום יש כ"כ הרבה בתי תבשיל וישיבות שישמחו לקבל תרומה לסעודה, אני תרמתי סעודה לישיבה והבחורים כ"כ נהנו, מי שיכול שיעשה סעודה בבית שלו ויזמין אנשים שילמדו בתורת בעל ההילולא, הספר הוא ספר חסידי יסודי ועמוק, לא ווארטים פשוטים, ואשרי מי שלומד בו, הרב בידרמן מספר גם ניסים על כאלו שקיבלו על עצמם ללמוד בספר הקדוש הזה

• הוסף לסימניות
שאלו אותי היום
האם לומדים את הספר מבקשים בקשה
ושנה לאחר מכן עושים סעודה
ענית שעושים סעודה מבקשים בקשה ומי שיכול ילמד בספר.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג איך מארגנים נקודת יציאה לאוטובוס שכידוע יוצאים מכל רחבי הארץ בתשלום סימלי לבית החיים בצפת.
איך מארגנים נקודה חדשה.
אשמח לפרטים.

• הוסף לסימניות
אפשר להניח כמה רוגאלך בבית כנסת? בלי נטילת ידיים?

• הוסף לסימניות
אני מכיר יהודי שהיה לו שתי בנות ללא ילדים באיזור בין 7-9 שנים ועשה הילולה בבית בל"ג בעומר והבטיח לשנה הבאה באם יוושע יעשה שוב סעודה אני הייתי בפעם השניה שנה אחרי בביתו ושתי בנותיו ילדו במזל"ט כל בת ילדה בת
נ.ב. הסעודה היתה ממש סעודה לחם וסלטים ומנה מכובדת לא זוכר בדיוק בקיצור הוא השקיע
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך זה עובד
לא משנה איפה עושים את הסעודה?
העיקר שיגידו שזה לעילוי נשמתו?

• הוסף לסימניות
מה אומרים בדיוק בסעודה? לעילוי נשמת, או לזכות ה"בת עין"? יש לו גם שם שצריך להזכיר?

• הוסף לסימניות
1733739076729.png

• הוסף לסימניות
בס"ד
מי שרוצה לקיים את הסגולה יכול להשתתף בהוצאות של סעודה לעילוי נשמת הרה"ק ר' אברהם דוב בהר"ר דוד זצוקללה"ה שיתקיים בעז"ה בליל שישי הקרוב בעצם יום ההלולא אפשר ליצור קשר wmz9876543 שטרודל וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה