חיסכון לכל ילד הכל על חיסכון לכל ילד, האם כדאי להוסיף 50 ש"ח לכל ילד? ועוד...

אם החיסכון מתנהל בהראל הלכה יש התלבטות בכלל אם לעבור לאינפיניטי?
התשואות הם ללא השוואה?!

ביקשתי לפני כחודשיים להוסיף 50 שח על התינוק בן השנה ( עד עכשיו לא הגעתי לזה)
ואני רואה שהם ממשיכים להפקיד לי כרגיל.
מה עושים?

התשואות הם ללא השוואה?!
בגדול כמו שענה @הבט
אבל חייבים להבין את משמעות ההשקעה.
זאת חובה שהיא בעיקר זכות.

בגדול כמו שענה @הבט
אבל חייבים להבין את משמעות ההשקעה.
זאת חובה שהיא בעיקר זכות.
אוקיי
אין לי ידע מורחב בתחום ההשקעות
אבל כן קראתי את האשכולות המחכימים שלך ושל @מקצועי בלבד
מה אתה מתכוון לומר עם "משמעות ההשקעה" ?
דברים כמו שהמסלול באינפיניטי הוא אם יותר סיכונים בגלל שהוא יותר מנייתי( ולכן התשואה גם יותר)
אני מתכוון לשאול האם אסור לי להעביר את החיסכון לפני שיש לי ידע ברמה שלך או גם פחות

שלום וברכה
האם משהו יודע איפה שווה לפתוח חסכון לכל ילד
והאם יש מסלול של SP500?

שלום וברכה
האם משהו יודע איפה שווה לפתוח חסכון לכל ילד
והאם יש מסלול של SP500?
לא.

אני שואל אחרי שקראתי מה שנכתב בקישור
זה ברור שקופת גמל להשקעה השאלה היא איזה?

אני מעוניינת להעביר את החסכון לכל ילד של הילדים שלי למחקה מדד עולמי באינפיניטי (14-18 שנים בע"ה).
בטופס ההצטרפות שלהם אני בוחרת סיכון מוגבר?

אני מעוניינת להעביר את החסכון לכל ילד של הילדים שלי למחקה מדד עולמי באינפיניטי (14-18 שנים בע"ה).
בטופס ההצטרפות שלהם אני בוחרת סיכון מוגבר?
תבחרי במסלול "הלכה".
סיכון מוגבר הוא ללא הכשר.

האם לילד בן 17.5 שווה עדיין לעבור לאינפיניטי מסלול הלכה

מה הכוונה שווה?
השאלה היא מתי תרצו למשוך את הכסף, ואם זה בגיל 18 או 21, אתם צריכים לקחת בחשבון שיש סיכון שכשתרצו למשוך תראו שירד לכם אפי' 10-30% מהקרן.

איך מושכים את הכסף שהצטבר?

התשואות הם ללא השוואה?!
1692709488005.png

מה הכוונה שווה?
השאלה היא מתי תרצו למשוך את הכסף, ואם זה בגיל 18 או 21, אתם צריכים לקחת בחשבון שיש סיכון שכשתרצו למשוך תראו שירד לכם אפי' 10-30% מהקרן.
זה מה שאני שואל כשאני מושך בגיל 21 לפי הסטטיסטיקה האם עדיין כדי לעבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה