לייטרום ופוטושופ הכל על פילטרים ואקשנים כנסי לתת מהידע שלך...

• הוסף לסימניות
היי קניתי את האקשנים של נטלי, היא נתנה שם לינק לסרטון הדרכה איך להשתמש
אבל הסרטון חסום לי
יש מישהי שיכולה לשלוח לי אותו בבקשה?
תודה רבה!!!!
איך את רוצה שאשלח לך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתארגנים שוב לקבוצה?
כמה עולה בקבוצה?

• הוסף לסימניות
הי צלמים וצלמות יקרים
אני די חדשה בפוטושופ וכל תמונה לעריכה לוקחת לי ימים... לאחרונה אני נתקלת בפילטרים ואקשנים שונים שמקצרות את העבודה
היתי שמחה לשמוע ממכם על אקשנים אם ניתן להשיג חינמים או לקנות מאיפה מומלץ? וכו...
ועוד שאלה:
לאחרונה נתקלתי באתר של Bellevue avenue. מישהי קנתה ערכה משם? ואם כן, כמה זה נח? שווה את המחיר? מוריד זמן עבודה יקר? שווה בכלל לקנות אקשנים?
יש גם אתרים שיש בהם אקשנים חינמיים להורדה
וסרטונים שמלמדים איך יוצרים אקשן מסויים
אם יש לך אינטרנט את יכולה למצוא המון חומר ללימוד עצמי על אקשנים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש גם אתרים שיש בהם אקשנים חינמיים להורדה
וסרטונים שמלמדים איך יוצרים אקשן מסויים
אם יש לך אינטרנט את יכולה למצוא המון חומר ללימוד עצמי על אקשנים
בהצלחה
אם תוכלי להעלות קישורים לאתרים כאלה, כולנו נשמח.

• הוסף לסימניות
אם תוכלי להעלות קישורים לאתרים כאלה, כולנו נשמח.
אני מתלבטת
זה דברים שאספתי במשך הרבה זמן, מצד שני למה לא לפרגן
אני אשים פה קישור אחד שקיבלתי ממנו הרבה
זה אתר גוי, וכמובן שהוא לא מצונזר - לשיקול אישי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת
זה דברים שאספתי במשך הרבה זמן, מצד שני למה לא לפרגן
אני אשים פה קישור אחד שקיבלתי ממנו הרבה
זה אתר גוי, וכמובן שהוא לא מצונזר - לשיקול אישי
בהצלחה
גם פה יש הרבה דברים חינמיים , שוב זה אתר גוי ועל כן לא מצונזר
שנה טובה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח להצטרף לקבוצה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה