חיפוש/החלפה הכל על GREP (גרפ) באינדיזיין

@יידישע קאפ מה הדין כאשר ברצוני לאתר פיסקאות בעלות מספר שורות ספיציפי בלבד,
ולא ממספר זה ואילך?

אבל אני רוצה לחפש רק בסגנון של כותרת שהיא יותר מארבע שורות, ולהחיל את הסגנון החדש רק שם,
האם ניתן להוסיף אפשרות לחפש רק בסגנון ספציפי?

אולי יהיה לי זמן בערב.

@יידישע קאפ מה הדין כאשר ברצוני לאתר פיסקאות בעלות מספר שורות ספיציפי בלבד,
ולא ממספר זה ואילך?
אבל אני רוצה לחפש רק בסגנון של כותרת שהיא יותר מארבע שורות, ולהחיל את הסגנון החדש רק שם,
האם ניתן להוסיף אפשרות לחפש רק בסגנון ספציפי?

הנה:
הוספתי שלוש אופציות: מינימום, מקסימום ובדיוק (מספר שורות).

CleanShot 2020-09-03 at <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אפשר להוריד אותו מכאן.

ענק... אין מילים.

זה לא נותן להוריד בלי להתחבר דרך סיסמה של גוגל. מדוע?
אגב, מדוע זה לא בעברית...

זה בחינם, אבל רק משתמשים רשומים יכולים להוריד (גם זה מדי הרבה?).
כל האתר בעברית, חוץ מעמוד הנחיתה.

זה בחינם, אבל רק משתמשים רשומים יכולים להוריד (גם זה מדי הרבה?).
כל האתר בעברית, חוץ מעמוד הנחיתה.

סקריפט מדהים.
בדיוק הייתי צריך אותו אתמול. חסך לי אולי שעתיים עבודה.
ישר כח גדול, רב' איד.

אשמח לקבל גרפ שמוצא תוכן בתוך סוגריים מרובעים, אך מוגבל למצוא רק מ-3 עד 8 תווים.
תודה רבה.

תודה רבה.
אני מאוווד אשמח אם תסביר בקצרה את הקוד.
ניסיתי עם הסוגריים המסולסלים אבל לא מיקמתי אותם נכון...

השתמשתי בגרפ:
קוד:
\(((?>[^()]+)|(?R))*\)
אך זה לא חל על כל הסגורים שבקובץ למה?

הסתדר

אני מעוניין להחליף את כל המספור של הערות לבולד כמו הערה קלח ניסיתי עם הקוד: ^\w+\) וזה לא מוצא לי.
אשמח לקבל את הקוד הנכון.
תודה רבה
1604923373415.png

אני מעוניין להחליף את כל המספור של הערות לבולד כמו הערה קלח ניסיתי עם הקוד: ^\w+\) וזה לא מוצא לי.
אשמח לקבל את הקוד הנכון.
תודה רבה

המספר של ההערה הוא תו מיוחד ולכן הוא לא בחיפוש של \w, מה שאתה צריך לחפש במקום זאת זה ~F.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה