חיפוש/החלפה הכל על GREP (גרפ) באינדיזיין

eliezer

מי עוזר לי דחוף?
איך מגדירים גרפסטייל בין המילים :
הרה"ג ל- זצ"ל

יש"כ
וחנוכה שמח

נערך לאחרונה ב:
לצערנו הרב אין גרפ סטייל לזה.
יש רק לסגנון תו.
בינתיים תשתמש בחיפוש והחלפה, עד שמישהו יפתח סקריפט לזה.

תודה :)
מדי פעם אני מציץ פה...לא לעיתים קרובות כמו שהייתי רוצה

לצערנו הרב אין גרפ סטייל לזה.
יש רק לסגנון תו.
בינתיים תשתמש בחיפוש והחלפה, עד שמישהו יפתח סקריפט לזה.
אני הקטן המצאתי גרפסטייל כזה אבל אני לא מצליח להחליף את הרווחים במילים הנ"ל.
אני רוצה שהגרפ יחול בין המילים :
הרה"ג ל- זצ"ל

אולי אתה תצליח?
קוד:
 ^|(?<=^|).*?(?=^<)^<) 

אויש מרוב מהירות כנראה לא הבנתי את השאלה שלך.
חשבתי שאתה רוצה להחליף בין שתי מילים...
שוב - מה בדיוק אתה רוצה לעשות?

ערכתי את ההודעה תראה

אויש מרוב מהירות כנראה לא הבנתי את השאלה שלך.
חשבתי שאתה רוצה להחליף בין שתי מילים...
שוב - מה בדיוק אתה רוצה לעשות?
איך אני מגדיר סטייל שיעשה את הפעולה הזו של המילים שנמצאים באמצע:
1671971616924.png

\K - אומר רק מה שאחרי הסימון,
(?=***) אומר לא לכלול מה שבתוך הסוגריים אחרי סימן השאלה וה-=.

\K - אומר רק מה שאחרי הסימון,
(?=***) אומר לא לכלול מה שבתוך הסוגריים אחרי סימן השאלה וה-=.
יש"כ.
שדרגתי את הרעיון
קוד:
(הרב|הרה"ק|הרה"צ|הרה"ג|הגה"צ|הצדיק|הגדול|הקדוש) \K.+(?=זי"ע|זיע"א|זצ"ל|זצוק"ל|שליט"א|הי"ו)

נערך לאחרונה ב:
יש"כ.
שדרגתי את הרעיון
קוד:
(הרב|הרה"ק|הרה"צ|הרה"ג|הגה"צ|הצדיק|הגדול|הקדוש) \K.+(?=זי"ע|זיע"א|זצ"ל|זצוק"ל|שליט"א|הי"ו)
מה עם זצוקללה"ה - ני"ו הגה"ק ? :)

רגע זה עוד לא הצליח

מה זאת אומרת?

אתה מדבר על פעמיים שבירת שורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה