חיפוש/החלפה הכל על GREP (גרפ) באינדיזיין

אני רוצה לחפש סגנון פסקה מסוים (וסגנון זה נמצא הרבה בקובץ), ואני רוצה לחפש אותו רק כשמופיע אחר איזה סגנון מסוים אחר?
יש איזה דרך ע"י הסתכל מאחורה חיובי לחפש כזה? או אולי ע"י דרך אחר?

מה אני כותב כדי לחפש את הדברים הבאים:
!.
?.
)ד, ג( - פסוק עם סוגריים הפוכות

תודה רבה

אני רוצה לחפש סגנון פסקה מסוים (וסגנון זה נמצא הרבה בקובץ), ואני רוצה לחפש אותו רק כשמופיע אחר איזה סגנון מסוים אחר?
יש איזה דרך ע"י הסתכל מאחורה חיובי לחפש כזה? או אולי ע"י דרך אחר?
לא חושב שזה אפשרי. החיפוש סגנון של אינדיזיין תופס כל תבנית כמקשה אחת, אי אפשר לחפש שני סגנונות פסקא שונים. אבל זה תלוי במבנה של הקובץ שלך, ייתכן שיש דרך אחרת.

מה אני כותב כדי לחפש את הדברים הבאים:
!.
?.
)ד, ג( - פסוק עם סוגריים הפוכות

תודה רבה
\).=?\(
\.\?
\.\!

לא חושב שזה אפשרי. החיפוש סגנון של אינדיזיין תופס כל תבנית כמקשה אחת, אי אפשר לחפש שני סגנונות פסקא שונים. אבל זה תלוי במבנה של הקובץ שלך, ייתכן שיש דרך אחרת.

\).=?\(
\.\?
\.\!

שבוע טוב.. זה מוצא לי את כל הסימני קריאה/שאלה..
אני רוצה למצוא סימן קריאה שיש אחריו נקודה כדי להוריד את הנקודה (למשל: ללמדנו שטוב ה' לכל!.) להוריד את הנקודות האלו... וגם !". (איך מוצאים את זה?)
תודה רבהההה

זה פלוס זה החלף בזה

איזה מחרוזת גרפ יחפש רק את 'הסוגריים בתוך סוגריים' ?

איזה מחרוזת גרפ יחפש רק את 'הסוגריים בתוך סוגריים' ?
אתה רוצה משהו שיחפש רק את הסוגריים הפנימיים ביותר או את הסוגריים הראשונים שבתוך הסוגריים (שבתוכם יש עוד סוגריים)?

אתה רוצה משהו שיחפש רק את הסוגריים הפנימיים ביותר או את הסוגריים הראשונים שבתוך הסוגריים (שבתוכם יש עוד סוגריים)?
אני רוצה את זה בשביל לבדוק קובץ אם יש בתוכו מצב כזה של סוגריים בתוך סוגריים, וממילא לא נפק"מ לי באיזה אופן הוא ימצא המקומות שיש סוגריים בתוך סוגריים.

מה הקוד לחיפוש מ- רווח שלפני הסוגריים הראשונים עד סוף השורה/פסקה כולל הנקודה. תודה רבה

1581516383933.png

אם אני רוצה לחפש את כל מה שבין @ ל-3 (בלי ה-@ וה-#)
את מתכוונת לכל מה שבין @ ולמספר 3, או למספר כלשהו?

כל מה שבין @ ומספר כלשהו:
קוד:
(?<=@).+?(?=\d)

כל מה שבין @ ומספר 3:
קוד:
(?<=@).+?(?=3)

שאלה: איך מחפשים פסקה שלמה שאין בה שום סימן מסימני הניקוד או טעמים?

יש למישהו מושג איך מוצאים את אות הערת שולים\סוף כולל הנקודה שבאה אחרי האות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה