חיפוש/החלפה הכל על GREP (גרפ) באינדיזיין

וכל מי שיש לו שאלות בגרפ, וכן כל מי שצריך עזרה בכתיבת גרפ ספציפי, מוזמן לשאול פה בנושא הזה, ובעז"ה יקבל תשובה!

אני מעמד סידור תפילה
אני צריך שבסטיילים מסויימים יהיה אות ל' מתקפלת ובחלק יהיה אות ל רגילה איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי טובה

תודה רבה

אין כזה דבר רק החלפה ידנית
אא"כ אם כן אתה מוכשר להתעסק עם כפילות בפונט

אני צריך שבסטיילים מסויימים יהיה אות ל' מתקפלת ובחלק יהיה אות ל רגילה איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי טובה

ברוב הפונטים אפשר ע״י בחירת stylistic alternates מהפיצ׳רים של Open type.

ScreenFlow.gif

עובד יפה
תודה גדולה
אין לי מילים

אני צריך גראפ של תחילת סגנון חדש
כלומר שיחול על תחילת סגנון מסוים כל פעם

אני צריך גראפ של תחילת סגנון חדש
כלומר שיחול על תחילת סגנון מסוים כל פעם

לא כ"כ מובן מה אתה מחפש...
אם תוכל להעלות דוגמא זה יקל.

כלומר לחפש כל פעם שמתחיל סגנון
לדוגמא אם אני רוצה לעשות בטקסט רץ בתחילת פרק הדגשה מסוימת ואני לא רוצה שזה יחול על כל הפסקאות הלאה
אלא רק על פסקא ראשונה וכך בכל הפרקים
מצטער אין לי דוגמא מקווה שאני מובן

כל חיפוש חייב לכלול הגדרה מדויקת.
אתה בעצם מחפש את המילה הראשונה בכל פרק?

מה עם החסומים, ומה עם רשימת הסקריפטים החדשים?... :)

האם ישנו גרעפ שמוצא כל מילה שמכילה גרשיים, לדוג': הקב"ה, אא"כ, ע"י

לא מוצא בכל העמודים דלעיל....

אני צריך גרעפ לכל המילים המצוטטות בגירשיים, שמתחילות ב" ומסתיים ב",
רוצה להחיל עליו סגנון מסויים
וכמובן שלא יתפוס את המילים שהם עצמם ר"ת..., רק כשהגירשיים באות בתחילת המילה ובסוף המילה

תודה מראש

לא מוצא בכל העמודים דלעיל....

אני צריך גרעפ לכל המילים המצוטטות בגירשיים, שמתחילות ב" ומסתיים ב",
רוצה להחיל עליו סגנון מסויים
וכמובן שלא יתפוס את המילים שהם עצמם ר"ת..., רק כשהגירשיים באות בתחילת המילה ובסוף המילה

תודה מראש
אולי זה

אכן, עזר לי

תודה ויישר כח גדול

איך אפשר לחפש פיסקה עם מילה בודדת או שני מילים?
והאם אפשר לחפש פיסקה שיש בה רק סגנון תו מסויים?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה