כללי הכן גופך לחורף - מודעה למוצריים טבעיים

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת כמה שיותר - איך לשפר ומה עדיף עם או בלי הפרחים. תודה!

קבצים מצורפים

• פלייר חורף 2.jpg
    KB 421.2 · צפיות: 12
  • פלייר חורף.jpg
    KB 386.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לדעתי בלי הפרחים

• הוסף לסימניות
האפשרות הראשונה יותר טובה.
נראה לי שכדאי: להכניס יותר קונטרסט בצבע למודעה
להחליט מה הגופן המרכזי
הערה לשונית: הכותרת היא הכן גופך לחורף - פניה בזכר, וכותרת המשנה פונה דווקא לאישה - כדאי להחליט למי פונים ולהיות עקביים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;891913:
להחליט מה הגופן המרכזי

האם 2 גופנים זה יותר מדי? או למצוא כתב יד שיותר משתלב עם הפונט המרכזי?

• הוסף לסימניות
לי לא הפריע הפונטים. מה שכן זה הצבע האפרורי חיוור של הרקע.
את הכותרת הייתי עושה הרבה יותר ענקית וצבעונית (לא חייב להכנס בשורה אחת)
את הטקסט שתחת הכותרת "למי שעוד לא מכיר.." הייתי מוציאה מהמסגרת ולוקחת ימינה שהתיבה לא תהיה כל כך מאורכת.

• הוסף לסימניות
-לא מתאים לכתוב "הכן גופך" בל' זכר ומתחת לפנות לאישה...
-כמו כן כדאי לטפל עוד בצבעים.
-ולסדר את הגריד בצורה טובה יותר.
-כמו כן ההעמדה של הטקסט מעט סתמית... יכול להיות יותר עניין במודעה אם תהיה העמדה שונה.
-אולי כדאי להשתמש בצבעי הלוגו.

• הוסף לסימניות
שיניתי מעט את הגריד וחיזקתי את הצבעים. אני אוהבת צבעים עדינים אבל זה כנראה פחות מושך תשומת לב.. איך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• פלייר חורף 3.jpg
    KB 453.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לדעתי דוגמא 2 הכי מתאים זה המראה של חורף אמיתי אין צורך בעיטורים... האחרון כבר מזכיר את אביב

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב! (אני לא רואה פה אביב. הבורדו הוא דוקא צבע חורפי).
הייתי מגדילה עוד את הכותרת.

• הוסף לסימניות
הבורדו חמים וחורפי מאד!!!
והטקסטורה שלו מעוד עוטפת בחמימות חורפית.
אני הייתי עושה גם את הקטע למעלה "עטוף" בבורדו, בתחושה החורפית הזו.
מודעה לחורף, צריכה להעביר ללא מילים מסר סמוי "כאן חורף" והבורדו המקיף עושה זאת נהדר!

נ.ב. אולי זה לא התחום של המעצבת אך כדאי להסב את תשומת לב הלקוחה שהקטע המציג "למי שעוד לא מכיר וכו'" זקוק לשכתוב רציני. כעת הנוסח מעט עילג, יותר סגנון של "דיבור חפשי" שלא מקפידים בו על תחביר נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה