כללי הכנה לדפוס - שלט

• הוסף לסימניות
שלט 1.5*3.5 מטרים מודפס על נייר לבן, אני מעונין לעצב בפוטו' איזה גודל לעשות? כמה CMYK ?DPI?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר לעצב על רבע גודל ו400 DPI לסנטימטר

סגירה: או הדפסה לPDF ולהגדיר את הגודל של הקובץ
או אם הקובץ מידי גדול: לפתוח באינדיזיין גודל כפול (חצי מגודל הדפוס)
ולייבא את קובץ הפוטושופ לעמוד שנפתח. סגירה בייצוא לPDF להגדיר איכות גבוהה להדפסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1369472:
אפשר לעצב על רבע גודל ו400 DPI לסנטימטר

למה?!! בל תשחית! :)

מספיק 300 DPI לאינטש
גודל פיזי: רבע [ואפילו פחות, תלוי בתקריב של החומר המוגמר]

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול ג"כ,
ואז בסגירה לPDF צריך להגדיר את גודל ההדפסה הרצוי??
ומה ההבדל בין סגירה מפוטושופ לסגירה מאינדיזיין? (לתוצאה הסופית)

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב,
איפה אני מגדירה את גודל ההדפסה הרצוי בסגירה לPDF?
אם אני צריכה רוחב 7 מטר על אורך מטר, זה מדי גדול או שזה בסדר בסגירה לPDF?

• הוסף לסימניות
אין כאן מישהו שיודע לענות לי?
אודה לכם מאוד, אני צריכה לסגור עבודה ולא התעסקתי עם כאלה גדלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה