כללי הכנה לדפוס

• הוסף לסימניות
שלום
כיצד אני מכין תמונה שהכנתי באילוסטרייטור לדפוס? הלקוח רוצה להדפיס את זה על קנבס 2X1.3 מ'. הבנתי שיש דבר שנקרא סימני חיתוך/גלישה?
תודה

• הוסף לסימניות
תוציא את הגרפיקה קצת מחוץ לדף, בערך חצי ס"מ.
ובסגירה לPDF יש לך אפשרות להוסיף סימני חיתוך, זה נקרא באנגלית :marks and bleeds, משהו כזה.
אגב, בדר"כ בקנוס צריך להוסיף שוליים בשביל המתיחה על העץ, צריך לשאול את הממסגר.

• הוסף לסימניות
הוראות סגירה לקנבס מאחד שיודע והדפיס הרבה קנבסים בחיים...:
1. לסגור את הקובץ כרגיל בלי סימני חיתוך!!!!!!!
2. לשאול את הלקוח אם הוא רוצה שהמתיחה תהיה על העץ עם התמונה או בלי.
3. לשאול את הלקוח אם הוא רוצה בלי התמונה על המסגרת איזה צבע של רקע שיהיה מסביב.
4. לשאול את הממסגר איזה עובי יש למסגרת עץ ולפי זה לעשות את ההשלמה למסגרת.

אני אומר לא לשים סימני חיתוך מ2 סיבות.
1. אין צורך בהם והמדפיס יודע היכן צריך לחתוך.
2. יש סיכוי (קלוש אבל עדיין) שהמדפיס ישאיר בטעות את הסימני חיתוך על ההדפסה כשלא צריכים אותם בעצם ואם זה יקרה זה יהיה ממש מכוער.

עשינו שבוע שעבר הזמנה של שימשונית עם סימני חיתוך שהיו אמורים להיות חתוכים אחרי ההדפסה ומי שהדפיס לנו השאיר אותם ולא חתך בכלל את הקובץ. הייתה פדיחה אמיתית.

• הוסף לסימניות
תודה על המענה!!
עכשיו, כיצד אני מגדיל תמונה לדוגמה מA4 ל-2X1.3 באופן שזה גם ישפיע לטובה על הרזולוציה?
(באילוסטרייטור אני פשוט מותח את התמונה, השאלה אם מבחינת איכות זה מועיל...)

• הוסף לסימניות
אתה צריך לעשות הגדלה פרופורציונלית. אי אפשר להגדיל 10*10 ל40*50. תעשה חישוב מתימטי ותראה מה הגודל שזה אמור להיות בהקטנה יחסית של 40%. תנסה בפוטושופ לעשות את הגודל הרצוי ותקטין אותו יחסית לגודל שיש לך. תראה אם זה יושב טוב. אם כן תריץ. אם לא תעשה עיצוב שמתאים לשינויים של הגודל.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שכאשר פותח את הקובץ (של אילוסטרייטור) בפוטושופ - יש שכבה אחת שמשתבשת....

• הוסף לסימניות
או jpg במדפסות מסויימות. אתה חייב לסגור את זה בjpg כדי לראות איך זה יוצא בהקטנה

• הוסף לסימניות
תודה על המענה, אך כוונתי הייתה בלהגדיל ולא בלהקטין....
"כיצד אני מגדיל תמונה לדוגמה מA4 ל-2X1.3 מ' באופן שזה גם ישפיע לטובה על הרזולוציה?"

• הוסף לסימניות
אם זו תמונת פיקסלים, אין הרבה אפשרויות, נסה להגדיל אותה בפקודת Image Size בפוטושופ ותקווה שיצא טוב, אם יש לך פוטושופ CC יש יותר סיכוי שהתוצאה תצא טובה, אם זה מאד חשוב לך יש פלאגים שעושים את העבודה, אבל גם לא נראה לי שהם יכולים להגדיל בצורה כ''כ דרסטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה