אצל מי עשית טיפול שורש? אולי יש לך המלצה על מישהו טוב וזמין?בדיוק מה שעברתי שבוע שעבר!
קודם כל תבקשי מרופא משפחה שלך מרשם לאנטיביוטיקה..
ותקדימי את התור לכמה שיותר קרוב.
ולקחתי 2 אופטלגין כל כמה שעות כדי לא להרגיש את הכאב...זה סיוט
מציינת שלפני הטיפול כמעט ולא היו לי כאבים בכלל, הגעתי למרפאה רק כי נפל לי חתכת סתימה מהשן.בדיוק מה שעברתי שבוע שעבר!
קודם כל תבקשי מרופא משפחה שלך מרשם לאנטיביוטיקה..
ותקדימי את התור לכמה שיותר קרוב.
ולקחתי 2 אופטלגין כל כמה שעות כדי לא להרגיש את הכאב...זה סיוט
גם לי זה קרה אחרי שעשו לי הכנה, ועבר זמן בין התורים ונהיה לי זיהוםמציינת שלפני הטיפול כמעט ולא היו לי כאבים בכלל, הגעתי למרפאה רק כי נפל לי חתכת סתימה מהשן.
ואז אמרו לי שאני צריכה טיפול שורש בשן הזאת, עשו לי הכנה לשורש והכאבים עכשיו בלתי נסבלים
עד לא עברתי טיפול שורש, הרופא שלי אמר לי שעשה לי רק הכנה לשורש הוציא לי את העצב(אם הבנתי נכון) ושם סתימה זמנית עד הטיפול שורש- טוב או לא?השאירו את השן פתוחה ??
או אטמו עם סתימה זמנית?
אל אטמו כדי בהקדם להוריד את הסחימה לכמה ימים שלא יתפתח זיהום
מנסיון מררררר
ועדיף כמה שיוצר מהר להתחיל לקחת אנטיביוטיקה
גם לי הוא אמר שהוציא לי את העצב כדי שאני לא ירגיש כאב, והכאבים שהרגשתי היו סבללל...עד לא עברתי טיפול שורש, הרופא שלי אמר לי שעשה לי רק הכנה לשורש הוציא לי את העצב(אם הבנתי נכון) ושם סתימה זמנית עד הטיפול שורש- טוב או לא?
אם הכאבים בלתי נסבליםעד לא עברתי טיפול שורש, הרופא שלי אמר לי שעשה לי רק הכנה לשורש הוציא לי את העצב(אם הבנתי נכון) ושם סתימה זמנית עד הטיפול שורש- טוב או לא?
גם לי הוא אמר שהוציא לי את העצב כדי שאני לא ירגיש כאב, והכאבים שהרגשתי היו סבללל...
דחוף אנטיביוטיקה.
הרופא משפחה שלי הוציא ישר מרשם, אל תלכי סתם, עשיתי את זה דרך הטלפוןרופא משפחה מוציא? או שצריך ללכת עלזרה ראשונה שיתנו לי הנחיה ומרשם?
מרשם לאנטיביוטיקה יכול גם רופא משפחה לתתרופא משפחה מוציא? או שצריך ללכת עלזרה ראשונה שיתנו לי הנחיה ומרשם?
יודעת מה המינון כמה כדורים ביום לכמה זמן?הרופא משפחה שלי הוציא ישר מרשם, אל תלכי סתם, עשיתי את זה דרך הטלפון
כנראה לא הוציא את כל השורשעד לא עברתי טיפול שורש, הרופא שלי אמר לי שעשה לי רק הכנה לשורש הוציא לי את העצב(אם הבנתי נכון) ושם סתימה זמנית עד הטיפול שורש- טוב או לא?
2 ביום בוקר וערביודעת מה המינון כמה כדורים ביום לכמה זמן?
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //