מקווה שאני כזהמה דעת המבינים
תומחר כבר.על הנפט להיכנס עכשיו או שזה כבר יקר מידי?
אם כבר זה לעקוב אחרי הסנופי, מומנטום עולמי, ומדדים אירופאים, כולם במגמת ירידה...תומחר כבר.
התחזיות צופות עוד עליות בנפטאם כבר זה לעקוב אחרי הסנופי, מומנטום עולמי, ומדדים אירופאים, כולם במגמת ירידה...
בטווח הארוך אף אחד (סקטור/מנהל השקעות) כמעט (99%) לא הצליח להכות את המדד.התחזיות צופות עוד עליות בנפט
טוב שציינת את זה!ולגבי עולמי יש לי כבר עולמי והוא לא מפסיק לרדת כבר כמה חודשים ויש לי הפסדים גדולים מאוד
כי רוב התיק שלי בעולמי
ולגבי עולמי יש לי כבר עולמי והוא לא מפסיק לרדת כבר כמה חודשים ויש לי הפסדים גדולים מאוד
כי רוב התיק שלי בעולמי
אני כבר אחרי זה וזה עדיין יורד יותר מהמיצועאז שווה לקנות עוד
ולמצע כלפי מטה את המחיר
זה לא נכון למי שעוקב קצת לאחרונה גם כשהיה עליות קטנות לדולר או אי ירידה עדיין היו ירידות במדדבטווח הארוך אף אחד (סקטור/מנהל השקעות) כמעט (99%) לא הצליח להכות את המדד.
אז מה העניין?
טוב שציינת את זה!
ככל הנראה הירידות בעולמי לא נובעות מירידת ערך המדד אלא ירידת ערך הדולר בהשוואה לשקל, זהו נתון חשוב.
איזה מדד זה?זה לא נכון למי שעוקב קצת לאחרונה גם כשהיה עליות קטנות לדולר או אי ירידה עדיין היו ירידות במדד
אינווסקו 1185164איזה מדד זה?
אל לך לשנות אסטרטגיה שקיבלת על עצמך לטווח של 15 שנה, בגלל תנודתיות של חצי שנה.אינווסקו 1185164
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים