דרוש מידע הכנה לפס לדים בארונות עליונים במטבח

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק שימי לב שאת ההתקנה של הלדים חובה לעשות לפני חיפוי הקיר!
במיוחד אם את צריכה חציבות
את השנאי שמים מעל הארונות העליונים - חיצוני

• הוסף לסימניות
אצלי חברת מטבחים בלי שום בעיות וללא תוספת מחיר
עשתה חירוץ ללד גם מתחת למיבשים
והכנסתי לתוך החירוץ לד עם פרופיל.

• הוסף לסימניות
אצלי חברת מטבחים בלי שום בעיות וללא תוספת מחיר
עשתה חירוץ ללד גם מתחת למיבשים
והכנסתי לתוך החירוץ לד עם פרופיל.
איזו חברת מטבחים?
יש לך תמונה איך זה נראה מקרוב?
יעזור לי מאוד!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי יש על הארון , בחריץ, פס לדים מוגן מים שהזמנתי בגרושים מעליאקספרס - פותר לך את בעיית המיקום עם המייבשים.

• הוסף לסימניות
לי יש על הארון , בחריץ, פס לדים מוגן מים שהזמנתי בגרושים מעליאקספרס - פותר לך את בעיית המיקום עם המייבשים.
ז"א שחברת המטבחים יצרה לך חריץ?
יש לך קישור להבין במה מדובר? (למרות שאקנה רק ממקום עם אחריות. מפחיד אותי לקנות חשמל משם)

• הוסף לסימניות
לי יש קנט (כך קוראים לזה?)שמתחתיו יש חריץ, ואנחנו הדבקנו שם לבד את הלדים. את חוט החשמל מתחנו מאחורי הארון, ואת השנאי שמנו על גג הארון- שם הוא מתחבר לתקע. ואת הלדים עצמם אפשר להפעיל ולכבות עם השלט.
ומה שמוכרים לך פה (שמיובא מסין) עולה הרבה, שם אותו הדבר עם אותה האריזה עולה עשירית מהמחיר, ואם זה "הולך" -מקלפים ומתקינים חדש. (בדקנו!!!!!!)
וכבר קניתי סרטי לדים לכמה מהחברות שלי , שהיו ממש מרוצות!!!

• הוסף לסימניות
איפה הייתם כשאנחנו עיצבנו מטבח?? לא היה לי שמץ היכרות עם הנושא של לדים, הכינו לי שקע בתוך ארון ללדים. וזהו.
חשבנו בהמשך שנוסיף את הלדים, האם זה עדיין רלוונטי אם לא עשו שום הכנה מעבר לשקע?

• הוסף לסימניות
לגבי מיקום של שנאי - עדיף מעל הארונות מאשר בתוך. החוט שמקשר בין השנאי לבין פסי הלד עצמם הוא דקיק וזעיר ואפשר להעביר אותו בפינה הארון עם חור קטנטן וכמעט בלתי נראה.
לגבי ההפסקה בארונות עליונים, וגם במקרה שלא רוצים לעשות חור קטן בארון, אפשר להעביר צמוד לארון או מיד מעל לחיפוי הקיר, ולכסות בסיליקון. בעין לא רואים כלום, זה נראה גימור רגיל של חיבור בין משטחים שונים, ופותר את בעיית החציבה בקיר.

• הוסף לסימניות
איפה הייתם כשאנחנו עיצבנו מטבח?? לא היה לי שמץ היכרות עם הנושא של לדים, הכינו לי שקע בתוך ארון ללדים. וזהו.
חשבנו בהמשך שנוסיף את הלדים, האם זה עדיין רלוונטי אם לא עשו שום הכנה מעבר לשקע?
בחשמל בנימין ברח' שמואל הנביא בי-ם, מוכרים פס לד עם שנאי שמתחבר ישר לשקע. לכן לא אמור להיות בעיה.

• הוסף לסימניות
לי יש קנט (כך קוראים לזה?)שמתחתיו יש חריץ, ואנחנו הדבקנו שם לבד את הלדים. את חוט החשמל מתחנו מאחורי הארון, ואת השנאי שמנו על גג הארון- שם הוא מתחבר לתקע. ואת הלדים עצמם אפשר להפעיל ולכבות עם השלט.
ומה שמוכרים לך פה (שמיובא מסין) עולה הרבה, שם אותו הדבר עם אותה האריזה עולה עשירית מהמחיר, ואם זה "הולך" -מקלפים ומתקינים חדש. (בדקנו!!!!!!)
וכבר קניתי סרטי לדים לכמה מהחברות שלי , שהיו ממש מרוצות!!!
יצרו לך את הקנט כי ביקשת? אני מקווה שאני מבינה למה הכוונה - יש לך תמונה של זה?
אני הכנתי שקע וזהו.
מה הלאה,
מה השלבים?
מה אני קונה - מה מבקשת בחנות?
ומה אני צריכה לבקש מהחברת מטבחים?
אני מבינה שבמעבר בין הארונות אני יכולה להעביר סילוקון כדי שלא יראו את החוט.
את השנאי להניח מעל האורונות - רק לא הבנתי איפה לעשות חור - יש פה משהי שמוכנה לצלם כדי שאצליח להבין?

אין מילים!!

• הוסף לסימניות
היכן ניתן לקנות פרופיל ללדים בבני ברק?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לגבי מיקום של שנאי - עדיף מעל הארונות מאשר בתוך. החוט שמקשר בין השנאי לבין פסי הלד עצמם הוא דקיק וזעיר ואפשר להעביר אותו בפינה הארון עם חור קטנטן וכמעט בלתי נראה.
לגבי ההפסקה בארונות עליונים, וגם במקרה שלא רוצים לעשות חור קטן בארון, אפשר להעביר צמוד לארון או מיד מעל לחיפוי הקיר, ולכסות בסיליקון. בעין לא רואים כלום, זה נראה גימור רגיל של חיבור בין משטחים שונים, ופותר את בעיית החציבה בקיר.
יש לי שתי גושים של שתי מטר כל אחד בערך של ארונות עליונים.
הציעו לי בחנות 5 מטר לדים.
איזה חלק עובר מעל הקרמיקה שניתן לכסות עם סיליקון?

• הוסף לסימניות
יש לי שתי גושים של שתי מטר כל אחד בערך של ארונות עליונים.
הציעו לי בחנות 5 מטר לדים.
איזה חלק עובר מעל הקרמיקה שניתן לכסות עם סיליקון?

את צריכה לדים שניתן לחתוך באיזה אורך שרוצים, ואז בתוך הסיליקון מעבירים רק חוט דק שמעביר את החשמל מחלק אחד לשני.
יש סוגי פסים שאפשר לחתוך ויש כאלה שלא..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה