דרוש מידע הכניסו לי כסף מהבטוח לאומי שמקורו בטעות

• הוסף לסימניות
יש מה להודיע ולהחזיר להם כי הם יעלו על זה בקרוב או שיש פעמים שלא ובכך הרווחתי ..?
כמובן שאתייעץ מבחינת הגזל -ממונות שבדבר כי מקורו כסף מדינה וכן לדעתי אני זכאית על תביעה שלא קבלו לפני מס' חודשים.

תודה!

• הוסף לסימניות
לא הייתי ממליצה להשתמש
לשמור בצד למקרה שיבקשו

• הוסף לסימניות
ב
יש מה להודיע ולהחזיר להם כי הם יעלו על זה בקרוב או שיש פעמים שלא ובכך הרווחתי ..?
כמובן שאתייעץ מבחינת הגזל -ממונות שבדבר כי מקורו כסף מדינה וכן לדעתי אני זכאית על תביעה שלא קבלו לפני מס' חודשים.
עדיף להתקשר ולהגיד שיבררו על מה קבלת את הכסף אולי תהיי מופתעת מהתשובה

• הוסף לסימניות
אין סיבה להתקשר!
קודם תבדקי באתר - איזור אישי במה מדובר - כך תוכלי להיות חכמה יותר.
לפי זה תחליטי הלאה.

• הוסף לסימניות
ב

עדיף להתקשר ולהגיד שיבררו על מה קבלת את הכסף אולי תהיי מופתעת מהתשובה
אכן זה מה שחשבתי
אבל בדיוק לפני מס' ימים שלחו הודעת מכתב ארוכה שאני לא זכאית להשלמת הכנסה בחודש זה כי לא התייצבתי, אף פעם לא קבלתי, ניסתי לבקש לפני חודשיים ולא קבלו,
והינה השלמת הכנסה בחשבון - מה שבטוח טעות.

• הוסף לסימניות
תבדקי באתר,
אם אין לך איזור אישי את יכולה לעשות את זה - זו לא בעיה.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שהם ידרשו זאת בחזרה, מנסיון.
אצלי הם קיזזו מתשלומים הבאים.

• הוסף לסימניות
לא במכתבים,
תנסי לחפש שם - בדף הראשון שנכנסים אליו, הצגת נתוני אבטלה ממושכת או מענק קורונה וכדו',

בתשלומים אחרונים באותו דף - תסתכלי על מה זה רשום

• הוסף לסימניות

תודה!
לא מומלץ להשתמש עם הכסף, לי היה מקרה דומה ששילמו לי כסף שלא היתי אמור לקבל [לא שמתי לב שקיבלתי] ואחרי שנה וחצי הורידו לי מהקצבת ילדים למשך כמה חודשים עד שהחזירו לעצמם את הכסף.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שהם ידרשו זאת בחזרה, מנסיון.
אצלי הם קיזזו מתשלומים הבאים.
אני לא מקבלת משם שקל, רווקה
שאומרים ידרשו זה רק מהתשלומים שלהם שמתקזזים?
הם יכולים לדרוש בעוד זמן (כנראה בדמי לידה וכו') עם ריביות?

• הוסף לסימניות
הם יכולים לדרוש בעוד זמן (כנראה בדמי לידה וכו') עם ריביות?
כן. אם יחליטו שזו טעות (וזה כנראה עניין של זמן שישימו לב) יהיה כתוב לך ששולם עודף גמלה,
וזה יתקצץ מהתשלומים הבאים
לי מתקצץ כבר כמעט שנה מקצבת ילדים, + הצמדה 5 ש"ח.
יש אפשרות לשלם מיד ואז זה בלי הצמדה כמובן

• הוסף לסימניות
שמעתי לפני הרבה שנים [כ10]
על אדם שביטוח לאומי העביר לו בטעות 20 אלף ש"ח
הוא התקשר לר' אשר וויס לשאול אם להחזיר.
והוא ענה לי אף על פי שאני מורה שאסור לגנוב את המדינה
אבל כאן זה הפסד מרובה אז אני מתיר לך לשאול מישהו אחר
למעשה הוא התקשר והפקיד סירב להחזיר
הסיבה זו היתה טעות של הפקיד ההוא והוא פיחד שיראו שהוא טעה
מאחל לכולנו שנקבל כאלה מתנות יפות.

• הוסף לסימניות
כדאי לדבר איתם ואם זה בטעות-להחזיר כמה שיותר מהר
אחרי כמה חודשים(כשיש כבר ריביות) הם נזכרים לשלוח מכתב שאת חייבת להם כסף...(קרה לי כמה פעמים...)

• הוסף לסימניות
אכן זה מה שחשבתי
אבל בדיוק לפני מס' ימים שלחו הודעת מכתב ארוכה שאני לא זכאית להשלמת הכנסה בחודש זה כי לא התייצבתי, אף פעם לא קבלתי, ניסתי לבקש לפני חודשיים ולא קבלו,
והינה השלמת הכנסה בחשבון - מה שבטוח טעות.
אין סיכוי שאחרי שליחת המכתב הוחלט אחרת?
היה לי סיפור עם משרד התחבורה שנדנדתי להם בקשר לקנס מאגד עד שהם כתבו לי נחרצות שהם לא מוכנים לבטל את הקנס ושאין לי אפשרות לערר יותר וכו' וכו' ואז כשנכנסתי לאתר בשביל לשלם היה כתוב לי שאין אפשרות כי הקנס בוטל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה