הכנסה לא מבוטחת ולא בעו"ש מה זה?

• הוסף לסימניות
קיבלתי משכורת על סכום מסוים אבל ראיתי כי הברוטו לב.ל. הנתונים המצטברים גדול יותר ב1300 מהברוטו הרגיל (המשכורת שלי) ממנו ניכו ב.ל.
בשורה למטה מופיע הכנסה לא מבוטחת ס47 1300 ש"ח
מה זה אומר? שאני מדווחת על סכום גדול יותר
ומי שמבין בטבלאות של התמ"ת על איזה ברוטו מסתכלים בנתונים המצטברים או בסך כל התשלומים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז אף אחד לא יודע מה פירוש הכנסה לא מבוטחת? סעיף 47?
קראתי בכל זכות ולפי מה שהבנתי זה מה המעסיק מפריש עבורי לפיצויים, יתכן?

• הוסף לסימניות
תעלו צילום מהתלוש אולי זה יהי' יותר ברור

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    תמונה1.jpg
    KB 7.6 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי את השאלה שלך נכון,
ה1,300ש"ח לא מבוטחים בקופ"ג.

• הוסף לסימניות
אז מה זה? האם זה בשכר?
נניח שאני עובדת 40 שעות בשכר של 40 לשעה. אז כתוב לי סך כל התשלומים 1600 ש"ח.
אבל בברוטו לביטוח לאומי מופיע לי 2900 ש"ח ושורה מתחת כתוב הכנסה לא מבוטחת 1300 ש"ח...

• הוסף לסימניות
רוצה אולי לשלוח לי את התלוש באישי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה