למנוסים בלבד יש את שוק ההוןאני עובדת בעבודה שיש לי הרבה זמןַ פנוי,
אשמח לקבל רעיונות להכנסה מהצד שאפשר לעשות אז...
תודה מראש!
אשמח לפירוט מה זה? ואיך עושים את זה?סקרים
ממש לא הכנסה אבל כסף נחמד שמתווסף לקניות עונתיות
את הסקרים אתה לא מזמין, כשיש יש וכשאין אין, זה לא משהו שאתה יכול לבנות עליו בתור תעסוקה/הכנסה בזמנים הפנוייםסקרים
ממש לא הכנסה אבל כסף נחמד שמתווסף לקניות עונתיות
אשמח לפירוט מה זה? ואיך עושים את זה?
עוד משהו, זה מכניס בקושי כמה שקלים לסקר, לא נראה שזה מה שאת מחפשתאת הסקרים אתה לא מזמין, כשיש יש וכשאין אין, זה לא משהו שאתה יכול לבנות עליו בתור תעסוקה/הכנסה בזמנים הפנויים
עונים כל סקרים וצוברים נקודותלא הבנתי!
איך מקבלים על זה כסף?
זה לא שווה!לא הבנתי!
איך מקבלים על זה כסף?
צוברים נקודות על כל סקר שממלאים (משתנה בין סקר לסקר) וכשמגיעים למינימום נקודות ממירים את זה לשובריםלא הבנתי!
איך מקבלים על זה כסף?
א. מה זה ביימי?עונים כל סקרים וצוברים נקודות
כל תקופה ממירים את הנקודות לביימי
כמה זמן בערך זה לוקח עד שמקבלים את הסכום?זה לא שווה!
אחרי שממלאים המון סקרים שחצי מהם מפסיקים באמצע בגלל שהנתונים לא מתאים מקבלים 50 שקל לגיפט כארד
יש חברות שאפשר מפוברקא. מה זה ביימי?
ב. כמה נק' מקבלים על כל סקר, כמה שווה נקודה, מכמה נקודות מקבלים
כמה זמן בערך זה לוקח עד שמקבלים את הסכום?
(כי אם כל סקר לוקח ארבע דק' וממלאים 15 סקרים, זה יוצא 50 ש"ח לשעה...)
א. אם אני כותבת שם רגיל, אבל מייל עם שם שונה?יש חברות שאפשר מפוברק
ויש שצריך לעלות ת.ז.
נכוןא. אם אני כותבת שם רגיל, אבל מייל עם שם שונה?
ב. אם אני עונה עם שם מלא, בשום מקום לא כתוב את השם שלי, נכון?
א. תודהא. אין לי התנגדות שתקבלי עוד נקודות כל עוד זה לא נלקח ממני...
ב. אשמח לקישורים.
ג. גם אני רוצה קישור שירשמו איתו דרכי, איך עושים את זה?
ד. מותר למלא בשם מפוברק?
רק מתווספותתגידו, נקודות יכולות להימחק או רק מתווספות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים