- הוסף לסימניות
אשמח.רק מתווספות
אם את צריכה קישורים להרשמה לאתרים השונים אני יכול לשלוח
אשמח.רק מתווספות
אם את צריכה קישורים להרשמה לאתרים השונים אני יכול לשלוח
אולי זה מגיע לספאםאני רשומה ל Ipanel ולסקרנט ובקושי מגיעים לי סקרים אפילו שאני תמיד עונה על מה שהם שולחים ולאחרונה לא הגיעו לי בכלל סקרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך?
כוונתך, לסחור בשוק ההון?למנוסים בלבד יש את שוק ההון
יש סוגי עבודות שיכולים להוסיף עבודה כפרילאנס
לא. אבל איזה קטע, בדיוק עכשיו הגיעו לי שתי הזמנות מהם...אולי זה מגיע לספאם
לאיכולה לשלוח הודעה בפרטי או לכתוב את הכתובת שלך?
מבחינה לעשות כסף לא נראה לי שמישהוהדעות פה חלוקות לגביי הכנסה מסקרים,
אולי צריך לעשות 'סקר' האם זה שווה...
זאת אומרת צריך להיות ממש סקרן בשביל לעבוד בזה...מבחינה לעשות כסף לא נראה לי שמישהו
מצליח לעשות בחודש יותר מ70 ש"ח
רובם רק כמה שקלים
זה אולי רק להעביר את השעמום
בואי נגיד, לא נראה לי שאפסיד מזה יותר מידי.הדעות פה חלוקות לגביי הכנסה מסקרים,
אולי צריך לעשות 'סקר' האם זה שווה...
למה יש סיכוי גם להפסידבואי נגיד, לא נראה לי שאפסיד מזה יותר מידי.
להרוויח?
יש סיכוי.
זה לא נקרא להפסיד, זה נקרא לא להרוויח (אא"כ סדר העדיפויות שלך לא נכון).למה יש סיכוי גם להפסיד
אם יש לך באותו זמן עבודה אחרת לעשות![]()
תמצאי לי, ונדבר.אולי עבודות הקלדה
א. תודה
ב. העליתי פה באשכול חוץ ממי סקר שאני צריכה כתובת מייל כדי לצרף.
ג. את נרשמת כחברה בפאנל ואז יכולה לצרף
ד. אין לי מושג, אבל מה הקטע? הם מחויבים לשמירה על פרטיות.
תשלחי לי בבקשהיש לי גם קישורים,
מי שרוצה אני יכולה לשלוח בפרטי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים